dragance - Pomoć pri kupovini

Monster je cool, nesvakidašnji, privlači pažnju, možeš dugo da uživaš u satu, a pogotovo da ljudima pola sata pričaš o satu (ronilački, fensi premaz na kazaljkama, krunica na šrafljenje, rotaciona korona, hardlex staklo...) :) Sat je brutalno dobar i ima kultni status!

007 je isto to samo konzervativnog, tradicionalnog izgleda. Meni nešto nedostaje na 007 da imam osećaj oduševljenja kad pogledam ka zglobu.

Prvi odnosno SNE107P2 je solarni tj. baterija je dopunjiva,evo i izjave o samom sistemu:

"As the inventor of the quartz watch in 1969, SEIKO has led the watch industry for four decades in refining quartz technology for each new generation. Today, SEIKO also offers a full range of quartz watches powered by light, capable of converting all types of light into energy, with no battery replacement ever required. SEIKO Solar is a bright idea that is good for the planet. Solar powered generating system, meaning that there is no need to ever change batteries."

Drugi sat SKX779K3,famozni Monster,o njemu je suvisno bilo kakav komentar davati,svi ga hvale,po meni best buy sat do 200 Evra,evo linka na kom je opisan isti

http://www.svetsatova.com/forum/f66/poređenje-seiko-skx007k2-i-skx779k-monster-modela-8514.html

Ja bih se odlucio za Monstera,jedino ako te smara da navijas sat,u tom slucaju izbor bi bio prvi.

Back