Dragojlovic Darko - Moji Satovi

Hvala 23, Marko. Malo je teze pronaci odgovarajuci kais jer je sirina 19mm, ali naci cu vec nesto nije zurba i ovaj fabricki je odlican i udoban

Moze i na dzemper da se nosi:D
DSC01498.jpg

Last edited by a moderator:
Taj kais sto si postavio da bi mu dobro islo, izgleda kao Hirsch Liberty, samo takvog nema od 19mm. Ali ne verujem da je 20mm problem, takvog imam na spytfire-u i ima lufta garant 0,5mm. Jos malkice stisnes i eto ti 19mm!

vidim da je 23 vec ranije potvrdio da to jeste hirsch

Last edited:
To sam i ja mislio moglo bi se ugurat 20mm i ova koja dolazi sa njim je malo ugurana nije ni ona 19mm sigurno. Nego je na ovoj hirsch kopca polirana pa bi mi trebala nova. Vidjecu mozda bude neki hand made

Naravno da moze da se nosi na sve.
Kad sam ja nosio Visodate na trenerci, ovo moze na sve.;)

Ona fora sa kuhinjskim sundjerom, sto je cini mi se joppa objasnjavao - a ako se dobro secam i ti si tu bio u raspravi, ukratko vrsi radnju na poliranom celiku.

Last edited:
Pa i jeste, ovo je narukvica sa Victorinoxa kome je razmak izmedju usica prema specifikacijama 20mm ali subler kaze da je 21mm. Ne znam na Hamiltonu je vise od 19 sigurno, pogledajte na onim slikama sa Citizenom, njegova narukvica je sira 1mm a na slici izgleda uza

Ipak je 20mm cak i malo vise, ne znam da li se vidi na slici
DSC01531.jpg

Last edited by a moderator:
...vidi se. Nego čekaj, šta piše u specifikacijama, da je 19 a ? I meni na Mach 4 piše da je 23 , a 24 kaiš legao kao od šale...

Back