Taj kais sto si postavio da bi mu dobro islo, izgleda kao Hirsch Liberty, samo takvog nema od 19mm. Ali ne verujem da je 20mm problem, takvog imam na spytfire-u i ima lufta garant 0,5mm. Jos malkice stisnes i eto ti 19mm!
vidim da je 23 vec ranije potvrdio da to jeste hirsch
To sam i ja mislio moglo bi se ugurat 20mm i ova koja dolazi sa njim je malo ugurana nije ni ona 19mm sigurno. Nego je na ovoj hirsch kopca polirana pa bi mi trebala nova. Vidjecu mozda bude neki hand made
Ona fora sa kuhinjskim sundjerom, sto je cini mi se joppa objasnjavao - a ako se dobro secam i ti si tu bio u raspravi, ukratko vrsi radnju na poliranom celiku.
Ona fora sa kuhinjskim sundjerom, sto je cini mi se joppa objasnjavao - a ako se dobro secam i ti si tu bio u raspravi, ukratko vrsi radnju na poliranom celiku.
Pa i jeste, ovo je narukvica sa Victorinoxa kome je razmak izmedju usica prema specifikacijama 20mm ali subler kaze da je 21mm. Ne znam na Hamiltonu je vise od 19 sigurno, pogledajte na onim slikama sa Citizenom, njegova narukvica je sira 1mm a na slici izgleda uza
Ipak je 20mm cak i malo vise, ne znam da li se vidi na slici