Dragojlovic Darko - Moji Satovi

Evo jos malo slika Tagica. Ova kisa ubi pa se malo igrao sa slikama
DSC01628.jpg
DSC01630.jpg
DSC01635.jpg
DSC01639.jpg

Darko prelep...mozda sto je jedan od omiljenijih brendova mojih..s uživanjem ga nosio..pardon otac ;)

Ovo je prvi put da se susrecem uzivo sa satom ovog brenda i mogu reci da je sve stvarno uklopljeno savrseno i sa ukusom, korona je tako lijepo okrece da je prosto uzivnje okretati je, narukvica i kopca ne zveckaju ni malo

Ja bih to preformulisala ovako: "Evo malo uživao u satovima!" :)

Evo stigle Raketice danas, bas sam se prijatno iznenadio kako su satovi novi i ljepi. I kvalitet je svakako iznad cijene koja je 1200rsd po komadu, evo bas mi neko juce rekao na osnovu onog sata sto je bio u novinama sta ocekujes da ce da bude za 11eura, i danas mi stignu Rakete za slicne pare a satovi bas nebo zemlja.
Dosta price evo i par slicica
IMG_2899.jpg
IMG_2901.jpg
IMG_2903.jpg
IMG_2904.jpg
IMG_2909.jpg

I da se zahvalim kolegi Milanu Milanovicu koji je obavio kupovinu i poslao mi satove, tako da se nisam puno namucio oko kupovine

Čestitam! Postavi kasnije slike satova sa kaiševima...

Nazalost nemam kaiseve, mada mozda ih kupim, ali ne vjerujem da cu ih nositi posto zelim da ih sacuvam u ovom obliku:)

Cestitam na kupovini, zaista lepe raketice.:thumbup:
Kupi kaiseve i nosi ih,. Satovi nisu da se cuvaju vec da se nose i da se uziva u njima, barem je takvo moje misljenje.;)

Darko, ja delim mišljenje sa RUS-om. Nosi satove, ali ako ti je stalo, vodi rašuna da ih pri nošenju ne oštetiš, mada ne verujem da bi se to desilo. Uživaj u njima i nosi ih... Pozz!

Back