Eterna i Breitling

Saleni

New member
Pozdrav, zamolio bih forumase da mi odgovore, da li ima pomoci ovim satovima.
Eterni nedostaje kljuc i kardan, a Breitlingu zna se, ne radi mehanizam.

Attachments

• Breitling.jpg
    Breitling.jpg
    116.3 KB · Views: 217
  • Eterna.jpg
    Eterna.jpg
    111.2 KB · Views: 149
  • Eterna1.jpg
    Eterna1.jpg
    140.9 KB · Views: 135
Kako sam se tek jučer ulogirao na ovaj divni site a prije sam sa satovima i o njima samo kontaktirao sa frikovima izvan naših granica naišao sam več na ovakove probleme ,Za Eternu neznam čovjek bi si morao dati truda a za Breitlinga Jupitera može se nači kompletna mašina jer to je Sa popravljanjem malo zeznuto i praktički bi sat trebao u tvornički servis slati pa onda da se utvrdi šta je i kako je .No ako imaš za izdvojiti oko 200$ ,javi dati ču ti adresu u švicarskoj ,bračni par koji se bavi time i možeš od njih naručiti mašinu za jupitera i odnjeti boljem uraru da ti to zamjeni i eto.Ne trebam ti govoriti da su te mašine rijetke i da u cijenu još uračunaj shipment kakvih 25$ i super bi prošao.Ništa ne obečajem ali neki moji poznati su imali sličan problem i sada imaju sat koji radi tiptop.Ako odlučiš javi da ti dam adresu,pozdrav R

Pozdrav, zamolio bih forumase da mi odgovore, da li ima pomoci ovim satovima.
Eterni nedostaje kljuc i kardan, a Breitlingu zna se, ne radi mehanizam.

Druze, ja sam neke satove popravljao kod casovnicara u Odzacima ciji sam br dobio po preporuci, i popravio mi je par satova za koje su svi rekli da im nema pomoci tako da mozes da nazoves njega na 065/605-6-506. Covek se zove Martin, pa ako nisi sredio problem nazovi ga pa ga pitaj... pozdrav

Back