d1d New member Apr 4, 2011 #22 Fotka iz Beca, 02.04.2011. Reveil u centru fotografije, svetla verzija....
tolarbo New member Apr 4, 2011 #23 Najlepsi sat je uvek u sredini Nego jesi li mozda pregovaro oko nekog popusta?
d1d New member Apr 4, 2011 #24 ^ Bilo bi mi puno jos jedan. :embarassed: Pitao sam za cenu ako se placa gotovinom, tada daju 10% popust + papiri za povracaj poreza na granici.
^ Bilo bi mi puno jos jedan. :embarassed: Pitao sam za cenu ako se placa gotovinom, tada daju 10% popust + papiri za povracaj poreza na granici.
d1d New member Oct 31, 2011 #30 Bas lep sat :drool: pa jos i moj Zanimljivo je da AS5008 deluje izuzetno utegnuto, svaka aktivnost sa krunicom ostavlja taj utisak, neme vrdanja i lufta :no: pri promeni datuma, dana, namestanju zvona ili......
Bas lep sat :drool: pa jos i moj Zanimljivo je da AS5008 deluje izuzetno utegnuto, svaka aktivnost sa krunicom ostavlja taj utisak, neme vrdanja i lufta :no: pri promeni datuma, dana, namestanju zvona ili......
nikola0406 Banned Oct 31, 2011 #31 Prelepo, kao sto sam i rekao cim si ga kupio, tj stavio fotku. Nem sta dodati
bezbi New member Oct 31, 2011 #32 Em klasika em alarm, svaka druga aplikacija bi bila suvisna. Stvarno je jedan od lepsih satova od bezbroj njih.
Em klasika em alarm, svaka druga aplikacija bi bila suvisna. Stvarno je jedan od lepsih satova od bezbroj njih.
d1d New member Nov 2, 2011 #33 Hmmm.... ma nije losa ni svetla verzija :blink: Last edited: Dec 1, 2011
milan zmaj New member Nov 2, 2011 #36 Jok neces :drool::drool: mislim da treba da se stidis )) Prelep je eh steto sto mi ga onomad kad si hteo da ga das dao za 100 eur...bilo mi mnogo
Jok neces :drool::drool: mislim da treba da se stidis )) Prelep je eh steto sto mi ga onomad kad si hteo da ga das dao za 100 eur...bilo mi mnogo