Eterna Reveil

d1d, stvarno je prelep sat, ali stvarno ;)
Ja se u poslednje vreme neverovatno ložim na satove sa belim ciferom i zlatnim markerima i kazaljkama, još samo da skupim pare za...

12863d1320268770-eterna-reveil-iwc-portuguese-automatic.jpg

Ej živote lutalico... :crying:

Attachments

• iwc-portuguese-automatic.jpg
    iwc-portuguese-automatic.jpg
    147.6 KB · Views: 254
Mislim da si u pravu, ukus mi se dosta promenio u poslednjih nekoliko godina. Kazu da i pihtije idu sa godinama, ali izgleda da nisam jos uvek toliko mator :D

E Vladane, i meni se svidja isti IWC.

Ali moja draga ne voli tu kombinaciju (beli cifer i zlatne kazaljke) i jedva je presla i preko ovog (;)):
omegaseamasterat2500b1.jpg

za taj se zahvali nekom.... dzabe bre dzabe
a gazda ja kad sam taj stavio na ruku gedao sam koko da izletim iz prodavnice u knezu....perfekcija...
mozemo jednu eksurziju da napravimo da odemo da balavimo nad njim a da oni sa rukavicama brisu nase bale

ukrade mi svaba sat.koji sat jel doksu.ma kakvu doksu safhauzen bre
d1d, stvarno je prelep sat, ali stvarno ;)
Ja se u poslednje vreme neverovatno ložim na satove sa belim ciferom i zlatnim markerima i kazaljkama, još samo da skupim pare za...

12863d1320268770-eterna-reveil-iwc-portuguese-automatic.jpg

Ej živote lutalico... :crying:

Ubacise mi neke Omege i IWC-ove u temu :blink:
Nesto sam se zamislio nad fotkama i razmisljam koji mi je lepsi, Eterna reveil crni ili sivi......
Sta mislite, koji je Vama lepsi :confused: ????
Da bude jos interesantnije, objasnite i zasto ????

Evo,prijatelju,posvetio sam 15 minuta pokušaju da odgovorim na tvoje pitanje...
Odgovor je-ne znam!
Najozbiljnije.
Kada bi me neko pitao koji od ta dva da mi pokloni ja bih mu prepustio izbor...pa nek se on pati.

nemoj da se ljutis....ali ces odmah da znas koji odgovro. za nijansu IWC ali samo zato sto je ona meni ostavila utisak da sam ostao bez daha...Ova tvoja Eterna je kao zabranjeno voce ne znam zasto ali cini mi se koliko god da je jeftina ne znam kako bi je uzeo..
pre ovog foruma a i za vreme foruma..ja nisam cuo za taj Brend :(

Kada nedostaju reci onda::drool::man_in_love::drool::man_in_love::drool::man_in_love:

Svetla ili tamna? OBE! Ne'am pojma, na ovom forumu ima luksuznijih i skupljih, ali ovaj, ovaj je ono sto bi me nateralo da prodam auto da bih ga posedovao....

Jesu, to su cene. Eterne su cenjeni satovi kod satnih znalaca :)
Te cenu su i nesto nize od preporucenih koje su jos vece.

Nesto malo guglah no, Eterna nije bas popularana (sto je veeliki plus kod mene). Koliko bi se kretale polovne Reveil ili Kon tiki?

Back