dusan345 Banned Sep 14, 2013 #1 Pošto se ženim sledeće nedelje, kumu sam za poklon kupio Fossil Nate jr1353 Nisam mogao da odolim a da ga ne probam, :blushing: Pa kako vam se sat čini?
Pošto se ženim sledeće nedelje, kumu sam za poklon kupio Fossil Nate jr1353 Nisam mogao da odolim a da ga ne probam, :blushing: Pa kako vam se sat čini?
skydrummer New member Sep 14, 2013 #2 Ako misliš da će se kumi svideti, sve ostalo je nebitno. Srećna ženidba ! Last edited: Sep 14, 2013
dusan345 Banned Sep 14, 2013 #3 Hvala na lepim željama. Trebalo bi da mu se svidi, mlad momak 21 godina....
dusan345 Banned Sep 14, 2013 #9 :laugh: i ja tek vidim da piše "kumi" hahahahahaha Hvala svima! Ali ubi me ova organizacija.... :nono: :banghead: A ja cu da nosim najverovatnije Star je tu negde kao i ja.... ostao od pokojnog dede.
:laugh: i ja tek vidim da piše "kumi" hahahahahaha Hvala svima! Ali ubi me ova organizacija.... :nono: :banghead: A ja cu da nosim najverovatnije Star je tu negde kao i ja.... ostao od pokojnog dede.
RUS Moderator Sep 14, 2013 #10 Dobar je ovaj Tissot. :thumbup: Predstavi ga kad budes imao vremena u kolekciji, i obavezno sto bolje slike, taj sat to zasluzuje.
Dobar je ovaj Tissot. :thumbup: Predstavi ga kad budes imao vremena u kolekciji, i obavezno sto bolje slike, taj sat to zasluzuje.
Shmizla Administrator Staff member Sep 14, 2013 #11 Da, da, dobar je Tissot. Elegantna varijanta! I da, svakako, čestitke za predstojeće venčanje!