Fotografije satova iz vase kolekcije!

Jako lep i dobar sat:) Reci mi da li si ga kupovao on-line ili na neki drugi nacin:confused: Ako si preko nekog sajta, mogao bi da napises , koji je sajt upitanju i procedura kupovine, verujem da bi to dosta nasih clanova zanimalo:)

Hvala na cestitkama, i ja sam veoma zadovoljan izborom :)
Sat je kupljen online, preko amazona... Na ebay-u se placa preko Pay Pal-a, koji u Srbiji nije podrzan,ali sam uspeo da nadjem i na nemackom amazonu ovaj sat.. :)

Luigi, čestitke... :thumbup:
Baš je lepo videti novog Orienta (volim tog proizvođača).
Lep, elegantan model, sa zanimljivim kazaljkama...
Neka te dugo služi! :)

P.S. Dopada mi se što su poboljšali pakovanje tj. kutiju. Vidim da je sat postavljen na jastuče. Ranije sam viđala "tapacitanu savitljivu žicu-pločicu" kao nosač ili postolje sata.

Pozdrav!

Stigo Japanac :thumbsup: Okacicu svoje slike kasnije, budjavo su ispale preko phona

Uzo sam Seiko SNZF17J1, made in japan, nije sklapan u kini i tako to. Potpuni utisak: osto sam bez teksta, uzivo je hiljadu puta lepsi nego na slikama, velicina extra, detalji odradjeni do perfekcije. Ovo je moj prvi mehanicki i uopste nisam pogresio sto izabrao bas ovaj ! Da bi ste bolje videli sliku zumiranu skroz, desni klik na sliku i view image

post-2573-1258139053.jpg

E da, i za kraj :D

Čestitam na kupovini prelepog sata. :thumbup: Držao sam sličan u ruci i iznenadila me njegova velika težina. Uživo je još lepši.
U svako slučaju Seiko je uvek dobar izbor.

evo sata, sliko sam jedno 10 puta nikako da ispadne kako treba... zbog osvetljenja

21062012484.jpg21062012486.jpg21062012487.jpg

Ovaj model je poznatiji i pod oznakom RZS - rolex za sirotinju :D

Držao sam sličan u ruci i iznenadila me njegova velika težina. Uživo je još lepši.
U svako slučaju Seiko je uvek dobar izbor.

da, veoma je tezak, a kad sam otvorio kutiju reko sam, pa ovaj je lepši no onaj isti sa slike :laugh:

Last edited:
Hvala:) Probaj na Steinhart.de;) Šalim se, znam kako se osjećaš, nadam se, da ga nekako nabaviš što prije:thumbup:. Ali jedno upozorenje - ovaj vintage cracked kaiš se ljušti ko lud. Ne mogu ni zamisliti kako to izgleda kad ga nosiš ispod jakne ili košulje..Danas sam imao na majici puno crnih kožnih mrvica..strava..a ispod toga leder sive boje..vintage od Steinharta otpada u budućnosti..Inaće sat izgleda uživo mnogo bolje nego na slikama, baš mi se dopada, a Omega leži tužna u kutiji..sirota Omega..:)

Back