Fotografije satova iz vase kolekcije!

Evo jos jedan sat dosao danas Longines Automatik

19844732_z.jpg19844733_z.jpg19844734_z.jpg

19844735_z.jpg19844736_z.jpg19844740_z.jpg

baronn odlican ukus za satove imas.odlican sat lepo ga je videti.

Nije mi jasno zasto toliko malo ljudi ima Candino... :-/
Sjajan brend,swiss made,safirno staklo,mehanizam koji bez problema traje godinama a cena i vise nego pristupacna.
Po mnogima,Candino ima najbolji odnos od Svajcaraca cena-kvalitet.
Ali Boze moj,ukusi su razliciti. :)

[off topic]
^Mislim da gresis. Vec je cesto pominjano da je Candino jedan od omiljenijih brendova na forumu. Sve sto si rekao stoji, a i nadje se i pokoji Candino...
[/off topic]

Po meni su Candino-u glavni konkurenti japanski brendovi . Ne toliko zbog sličnog kvaliteta, već zbog daleko raznovrsnije ponude. S`obzirom na broj ponudjenih (novih) modela u Srbiji , sa svim je normalno da će sve "da vrca" od Seiko-vih, Casio-vih i Citizen-ovih slika.

Slazem se...Jao,backarelli,kakva sam 2 Casia video pre oko 10 dana...:) Bombonice. :D <3

ocw-s1200-1ajf.jpg

Svaki Casio Edi je prelep... Ipak mislim da je ovaj Casio ''tata''. :)

Oodavno nisam postavljao slike (spremam se da postavim i u Galerije satova članova foruma), pa malo da obnovim:
Moja kolekcija (bez G-Shockova):
vladas - satovi 07.2012.jpg

Poseban naglasak na tri vesela hronografa. Tri boje, za tri razlicite prilike :D, plavi, crni, braon:
Tri vesela hronografa.jpg

Prelepa kolekcija Vlado, znači Omega je konačno doletela sa Meseca pravo u tvoju kutiju ;), ČESTITAM :congrats:

Ako ćemo po lepoti, taj Hamilton mi je neprevaziđen. Video sam ga uživo na skupu, stvarno prelep sat.

Čestitke za mesečara, uživaj ;)

Vladas
Kolekcija ti je ''onako''...Nije nešto.
Ali ti si mlad,a ukus se izgrađuje kroz vreme (koje radi za tebe),tako da će biti vremena i za lepše i skuplje satove.

:flapper:

P.S-Posebno mi se ne dopada taj ''mesečar'' :drool:

Back