Fotografije satova iz vase kolekcije!

Sindjel BURAZERU bas ti ZAVIDIM na heueru.

22.jpg33.jpg11.jpg

Dobio sam juce Seiko Chronograph Titanium Sports 100 - model 7A28-7080
Trazio sam informacije o modelu i izgleda da je iz 1983. godine! Ako je tako izgleda vrlo moderno a odlicno je ocuvan.
Ja zadovoljan!
Koliko ovaj sat vrijedi na nasem trzistu?

Zagore nemas na cemu jer sam u nezavidnoj situaciji ;) jer stvarno nemam predstavu sta nositi posle njega,ni jedan mi sat nije zanimljiviji od njega,a pre sam toliko satova zeleo...

Verujem ti Sindjel ako te prodje taj osecaj pozajmi mi ga da se malo PATIM i ja.

Uspelo i to super skroz izgleda. Bio sam malo sumljičav, ali je extra ispalo...:thumbup:

Kao fabrička stvar :man_in_love: Ja priznajem da se ovog detalja nikada ne bih setio. Svaka čast, kopča izgleda odlično :) ...može Baki da reče šta oće na tvoje pitanje, Djole ;)

Rece mi pre nekog vremena da ce to da uradi i stvarno odlicno izgleda.Sat je sada "potpun". Super!

Hvala braćo moja !

Još samo ručno radjena drvena kutija, koja će na sebi imati originalni logo, u kombinaciji sa kožom i to je to. Razgovarao sam sa drugarom koji inače pravi ikone u drvetu (čovek je pravi umetnik) . Potrajaće, ali imam strpljenja. ;)

Skroz dobro izgleda kopča... nego da se ti maneš viljuškara i proširiš posao sa pugom

Super ti ta красная звезда. Kako bese neki zlatar ti to gravirao? Cini mi se da si u Kosutnjaku pricao otome, al zaboravih. Bilo pre mesec dana, a ja ionako pamtim ko zlatna ribica (cirka 8 sekundi)

Back