Prvi moj sat, meni se čini super lijep, zar nije...![]()
Odlican sat
koji je ovo model?
Odlican Citizen, bas je lepo uradjen. Koliko je izasao na kraju i gde je kupljen, znam da Citizen ima razlicite cene po zemljama? Pozdrav
Danas sam ga uzeoSuper sam zadovoljan, bas ovakvu upecatljivu srebrno-crnu kombinaciju sam trazio, i za ove novce (25k) nema lepseg po meni.. Posto sam poprilicno mrsav, cak i poslednja rupa na kopci mi nije bas taman
Malo je labav ali ne smeta toliko za sad, takodje nisam siguran koliko je pametan ovaj sistem kopce, sa onim metalnim delom koji se preklapa.. to je navodno tako da bi se manje stetila koza sata kada je krivis pri skidanju, u pocetku mi nije bilo jasno ni kako se stavlja uopste..
Na slikama izgleda malo veci, mislio sam da je veci ali uzivo je manji nego sto sam mislio.. ali kazem, buduci da mi je ruka pretanka, ovo je taman
![]()
Johny, dobrodosao na forum - odlican aviator! Ako imas vremena, jako bih voleo da nam napises neki mali review u temi Kompletni testovi satova! Jesi li ga pazario preko neta ili negde u inostranstvu?
Poz!
Hvala na dobrodoslici.Johny, dobrodosao na forum - odlican aviator! Ako imas vremena, jako bih voleo da nam napises neki mali review u temi Kompletni testovi satova! Jesi li ga pazario preko neta ili negde u inostranstvu?
Poz!