HADzI DALIBOR
New member
@watchmag
Prava klasika čovječe-posebno digitalac!!!
Prava klasika čovječe-posebno digitalac!!!
Jedan od najlepsih satova sto sam videoBas po mom ukusu, od kaisa preko svega ostalog.. Moze li se znati cena ovog primerka?
Evo jednog iz moje kolekcije.

Stigao je jos jedan clan kolekcije
Prsten oko sata (ne znam kako se kaze na srpskom) pruza zaista mnogo dodatnih funkcionalnosti. Moguce je raditi deljenje, mnozenje, kvadriranje, korenovanje, konverziju jedinica: kilogrami u funte, kilometri u milje i jos gomila stvari od kojih vecinu ne razumem. Najkorisnije mi deluje mogucnost da se vrlo jednostavno i brzo konvertuju, dinari u evre i obrnuto. Ovo naravno vazi za bilo koju valutu, a potrebno je samo znati trenutni kurs. Moze se koristiti i za merenje proteklog vremena kao kod ronilackih satova. Ja npr. koristim broj 60 na spoljnom prstenu koji je oznacen crvenom bojom kao oznaku za pocetak.
Nema potrebe da pisem opis posto ih ima po netu koliko ti dusa zeli. Evo klip gde covek fino objasnjava kako se koristi.E sad bih te samo zamolio u koliko je moguce ( posto sam i sam vlasnik citizena ) da nam kad budes nasao malo vremena opises kako radis pomenuta konvertovanja pomocu "prstena" verujem da bi mnogima koristilo. Naravno zamolio bih i druge koji poseduju iste vestine da se ne ustrucavaju...:cheers: