Fotografije satova iz vase kolekcije!

Re: Koji sat nosite danas?

BUUUM, Baume & Mercier Capeland S 8124

3312lpi.jpg

Ovaj Hamilton je mnogo ozbiljna firma,odusevljen sam satom.Nisam verovao da prave ovakve satove dok nisam prvi put video uzivo ovaj sat.Jedna od boljih celicnih narukvica koje sam ikada video.Angel ga je cuvao kao oci u glavi pre nego sto mi ga je prodao.Izgleda da Hamilton ima fenomenalan odnos cena/izgled/kvalitet medju svajcarcima.

Po meni za uloženi novac najviše dobijaš na celosnom kvalitetu samo kod Hamiltona, nikako ne kod Fortisa. Čak što više pojedini Hamiltoni su pristupačniji od Fortis satova ali kvalitet je je daleko bolji.

svaka cast na buuuuuumuuuu prelep
kako li ovako sija :)))
sijas u mraku.nek ga nosis ti sad vise nego ja :)

svaka cast na buuuuuumuuuu prelep
kako li ovako sija :)))
sijas u mraku.nek ga nosis ti sad vise nego ja :)

Koji moj sat nije sijao? Odras, svetla i pomalo bilo koja krpica!:happy: kada si ti nosio ovaj sat?

Pridružujem se čestitkama :congrats:

angel cestitke za novi sat prelep je:congrats:

Hvala vam, još biram sat za sebe, posle Orisa nikako ni jedan da me pridobije! Mada verujem da će to biti ovaj!:lol:

bdw ja sam sat postavio u temi Koji sat nosite danas? Ne bi je ovde postavljao posle one prelepe Eterne, a i Hamiltona!

cestitke angel...! daj jos koju slicicu.

u, bre, ne mogu vise da pohvatam ko je sta kupio... :) ako, ako, to je dobro...

ja se izvinjavam sto cu ispasti hejter ali meni taj sat previse sija, izvini molim te ali bas mi nekako "pijacarski" deluje! nemoj se vredjas, to je samo moje misljenje!

nije,mislim ja ti kazem sa neutralne strane sija yato sto je lepo obrisan....i mozda je tako namesteno slikanje....lep je satic....

Ja sam gledao sat "uzivo", ne taj direktno nego taj model, i ne sija toliko. Mislim da je Angel II pogodio ugao osvetljenja i dobio ovaj efekat.
Angel II - meni se svidja, toliko da bi mi bio radni sat :top:

dopuna: mislim da bi sat bio extra na mocnoj crnoj kozi :)

Last edited:

Ja sam gledao sat "uzivo", ne taj direktno nego taj model, i ne sija toliko. Mislim da je Angel II pogodio ugao osvetljenja i dobio ovaj efekat.
Angel II - meni se svidja, toliko da bi mi bio radni sat :top:

dopuna: mislim da bi sat bio extra na mocnoj crnoj kozi :)

Naravno d1d, sportski radni sat u jedno i klasični, ali sve karakteristike više govore o sportskoj varijanti sata! 2895-2...200m vodootporan, itd, itd :happy:
Postaviću vremenom i kožni kaiš ako ga zadržim za sebe ali ne vidim razlog zašto ne bi.

nije,mislim ja ti kazem sa neutralne strane sija yato sto je lepo obrisan....i mozda je tako namesteno slikanje....lep je satic....

Sija, sija i treba da sija!

ja se izvinjavam sto cu ispasti hejter ali meni taj sat previse sija, izvini molim te ali bas mi nekako "pijacarski" deluje! nemoj se vredjas, to je samo moje misljenje!

Ako odeš u radnji pogledaš satove poput Rolexa, Zenith, Chopard, Piaget videćeš identični pijačarski sjaj na satu poput ovoga, nemam ja dobri moj zašto da se ljutim, hvala na iskrenosti.

cestitke angel...! daj jos koju slicicu.

Isfotkao sam se dosta ovih dana, ali i izgubio volju više za tim, ali ih ima malo u mom albumu pa pogledaj.

Hvala, hvala.....
Malo je slika tog Dunhill-a, a mogli bi i malo uporediti mehanizme :cheers:.
Pitanje usput: koliko dugo "zvoni" (zvrci) Dunhill :questionmark:

d1d mislim da zvrnda oko 10tak sekundi mozda malo vise.Bell-ove vise koristim kao budilice ujutro.
PS.stavio sam dosta slika na forumu prodaja.U prodaji je,vec gledam neke nove satove.

danas sam se malo igrao sa kamerom i evo rezultata

Attachments

• IMG_4436.JPG
    IMG_4436.JPG
    81.5 KB · Views: 85
  • IMG_4420_2.jpg
    IMG_4420_2.jpg
    97.4 KB · Views: 114
  • IMG_4412.JPG
    IMG_4412.JPG
    92.1 KB · Views: 87