Fotografije satova iz vase kolekcije!

Re: Koji sat nosite danas?

u, bre, ne mogu vise da pohvatam ko je sta kupio... :) ako, ako, to je dobro...

Slazem se sa ovom Siminom :D

Angel,svaka cast. Bez trunke lazne skromnosti,moram reci da od tebe nista drugo i ne ocekivah,sem perfekcije kada je izbor u pitanju :D
Pozdrav

Last edited by a moderator:

@ Angel - Lep sat,ali ne zaleci se dobro ti ide a i nama lepo da gledamo!

@ Nikle - Super je sat stvarno,retko ko moze to da ponudi za te pare,u zdravlju da ga nosis!

Onaj Heuer ne mogu da slikam,jer covek bi pomislio da sam ne ozbiljan,rekao sam mu da cemo se cuti sledeci put kada budem odlucio da ga kupim,a ti Dragon ako te zanima vise o tom satu objasnicu ti vise na pm

danas sam se malo igrao sa kamerom i evo rezultata

Malo se češće igraj kamerom, odličan je! bdw, jagodanbg jel i ovaj pijačarski! :lol:

^ Steta sto nema providnu zadnju stranu da se vidi taj 2895 :sad:

Nemam dobri moj ovde alat za ovaj vid otvaranja poklopca, što neznači da ga neću uslikati! :lol:

Angel,svaka cast. Bez trunke lazne skromnosti,moram reci da od tebe nista drugo i ne ocekivah,sem perfekcije kada je izbor u pitanju :D
Pozdrav

Znam da je tako, hvala ti na svemu!

@ Angel - Lep sat,ali ne zaleci se dobro ti ide a i nama lepo da gledamo!

@ Nikle - Super je sat stvarno,retko ko moze to da ponudi za te pare,u zdravlju da ga nosis!

Hvala Marko, ne zalećem se ali se malo nerviram!
@Nikle gde su te obećane fotografije?

Ivane prelep je...
samo steta je ako ne budes ronio s njim to mu je kao neka namena...nema sta da te bude zao...jedva cekam da ja svog aqua,racera i timera bucnem u vodu i da nabavim neki foto koji ide pod vodu da se zezam.

bucno sam ga vec u vodu na cuvenom seven miles beach na cayman island. cestitke za iwc. ja sam merkao isti ali me je cena odvela od celicne ribe. jednog dan iwc...

nije pijacarski. zasto misli da jeste?

Ma mene je nešto zbog sjaja čelika prozivao da je moj pijačarski, a pošto tvoj isto tako sija pitam ga da li je i tvoj pijačarski zbog prelepog sjaja, ništa bitno mislio sam da si čitao postove pa sam se zato tako slobodno nadovezao, izvini!
Prelepe fotografije, jel si razmišljao o video klipu sata?

bucno sam ga vec u vodu na cuvenom seven miles beach na cayman island. cestitke za iwc. ja sam merkao isti ali me je cena odvela od celicne ribe. jednog dan iwc...

Doci ce...meni je dosao...posle velikog menjanja satova dodjoh do moje zelje a koliko se secam zajedno smo se raspitivali o superocean 500 koji sam ja koristio za ronjenje...doduse do 2 metra i izdrzava tu dubinu...a na plazi su me zvali zak zmaj ....

izvini. tek sad videh ono za baume.nisam toliko vredan, a ima ih na you tube mali milion (breitling source). odlican ti je baume:congrats:

@bt321
Čestitam.
Daj reci nešto ukratko o satu.Koliko je star,dali mu rade sve funkcije...?Moja jedina zamerka na oblik kazaljki-ne volim te pravougaone,ali ceo satić je:top:

Čestitam, BT321. Zaista prelep sat. Ako nije tajna, koliko si platio?

Back