Fotografije satova iz vase kolekcije!

Kolekcija nije moja.Preko leta sam bio u poseti do deke u Beču.Kolekciju je skupljao i nabavljao sa još jednim prijateljem.Ovo je,kako su mi rekli deo kolekcije,drugi deo je u banci u sefu.Uživajte kao što sam i ja uživao.

21oy7tu.jpg

11lldsn.jpg
29mvadx.jpg

8wlc2g.jpg

b7kjmc.jpg

de2oj.jpg

2e5p2jd.jpg

Last edited:
Zastao mi je dah na trenutak od ovolikog sjaja...Zaista izgledaju odlično!

Reci nam, ko je proizvođač ovog džepnog modela?

Pozdrav,
V.S.

Re: Deo moje kolekcije

Malo je duže trajao unos preko Tinypica.Džepni model je Patek Philippe,mislim da se vidi na drugoj fotografiji.Na drugim fotografijama su Blancpain,Audemars Piquet,Vacheron Constantin,Jaeger la Couture i Piaget.

Last edited:
I ja sam se najezio kada sam video deo te kolekcije.Iskreno i mene zanima taj ostatak,kontam da i u njoj ima vrednih primeraka.Deka mi je pre par godina poklonio Longines koji sam vec predstavio pre par postova ali nisam znao da ima i ovo blago.Inace je deka i veliki numizmaticar i filatelista.Gledacu da mi pokaze i ostatak kolekcije,naravno da slike postavljam ovde.Pozdrav

Vucko odlicna kolekcija, iskreno ovakve primerke je jako tesko naci, a i vidim da su svi u top stanju. Potrebne su godine da se ovo skupi, zato treba ceniti ljude koji su potrosili toliko vremena i novaca na ovakvu kolekciju. Pretpostavljam da u sefu ima i jedinstvenih primeraka.. Svaka cast!

I meni se Blancpain baš svideo.Mislim da će i završiti kod mene,pošto sam deku najviše smarao sa pitanjima oko njega.Ostatak ide kao poklon muzeju,tako su rešili.

2 vucko2004

Obzirom da ti je deda kolekcionar, što je i više nego očigledno, jel možeš da nam napišeš i par reči o ovim satovima, prevashodno oznake modela i koji mehanizmi se nalaze u satovima? Pogotovo me interesuju džepni satovi, ako nije problem? Pretpostavljam da za Blancpain već imaš neke informacije, ako si se raspitivao kod dede?

Pozdrav

Re: Deo moje kolekcije

Da znate da sam ja počeo budan sanjati kakav bi bio osjećaj uzeti u ruke ova umjetnička djela.
Sad sam dobio odgovor na pitanje šta zaljubljenike tjera da izdvoje toliki novac za jedan predmet (umjetničko djelo)!!
Stvarno je umjetnost bezvremena

Back