Fotografije satova iz vase kolekcije!

Re: bmw chromograph 315/1

CESTITAM. Taj sat je prakticno neunistiv, jedini sat o kojem sam razmisljao dok nisam kupio ipak Seiko 007. I to jeste dobar sat i nije da nije neka marka.

@KLL - pridruzujem se cestitkama. Jako dobro si opisao osecaj kad nadjes TAJ sat ;).

@Vladan P - super ti je Casio, mada mene odusevljavaju ovi mali zenski satovi. Ja sam pre neki dan izvukao medju starim stvarima - prababinu minijaturnu Doxa-u, minijaturni navijac, sa jos manjim subdial-om za sekundaru! Prosto neverovatno. Pretpostavljam da su ova tvoja Ruhla i Caika u tim stilu ;)

@Vladas-Hajde postavi fotku te Doxice.Meni su super te minijature:D
Ako se još neko javi-pravimo galeriju "podmlatka":dance3:

@Vladas-Hajde postavi fotku te Doxice.Meni su super te minijature:D
Ako se još neko javi-pravimo galeriju "podmlatka":dance3:

Posto za koji sat idem u inostranstvo - slike postavljam cim se vratim - u sredu ili cetvrtak!
Tada cu malo vise pisati i o svojoj Omegi Seamaster Aqua Terra Co-Axial 2500B ;)

Evo i mog skrmnog doprinosa

Stari Esprit

Attachments

• IMG_3292.jpg
    IMG_3292.jpg
    94.5 KB · Views: 77
  • IMG_3290.jpg
    IMG_3290.jpg
    85 KB · Views: 70
  • IMG_3299.jpg
    IMG_3299.jpg
    122.5 KB · Views: 84
  • IMG_3294.jpg
    IMG_3294.jpg
    92.5 KB · Views: 74
Last edited:
Milane, lepa kolekcija! :)
Pretpostavljam da trenutno Festinu ne skidaš sa ruke :) ali ću ipak pitati, jel možda nosiš ove Omikrone?

Milane, lepa kolekcija! :)
Pretpostavljam da trenutno Festinu ne skidaš sa ruke :) ali ću ipak pitati, jel možda nosiš ove Omikrone?

Naravo da je neskidam!!!:top::top::top:
Omikron od ˝17 rubis˝ sam nosio samo dva puta, a ˝21 rubis˝ nisam ni jednom:nono:(od matorog su).
Na ˝17 rubis˝ se raspala narukvica pa bih voleo da me uputite gde da nađem adekvatu zamenu!?

Evo da okačim i ja slike jednog od mojih satova, trenutno najlepšeg koji posedujem. Kupio sam ga od Sime Hrabrog, pa kačim slike koje je on napravio.
Darwil Special Flat Luxe 66

Attachments

• Darwil 1.jpg
    Darwil 1.jpg
    40.5 KB · Views: 122
  • Darwil 4.jpg
    Darwil 4.jpg
    75.3 KB · Views: 126
  • Darwil 3.jpg
    Darwil 3.jpg
    129.1 KB · Views: 148
  • Darwil 8.jpg
    Darwil 8.jpg
    56.8 KB · Views: 115
  • Darwil 7.jpg
    Darwil 7.jpg
    51.5 KB · Views: 96
  • Darwil 6.jpg
    Darwil 6.jpg
    41.4 KB · Views: 101

Evo da okačim i ja slike jednog od mojih satova, trenutno najlepšeg koji posedujem. Kupio sam ga od Sime Hrabrog, pa kačim slike koje je on napravio.

Drago mi je sto je sat ispunio ocekivanja i sto je zavrsio u pravim rukama! :)
Poz!

Prekrasan sat!I jos vrhunski ocuvan,odlicna kupovina.

Hoću obavezno, i ostale satove da slikam, mada ovog Darwila ne planiram da nosim... Trenutno sam u gužvi oko faxa, pa baš malo vremena imam, ali potrudiću se... :)

don krstic cestitam na kupovini ovo je stvarno sjajan primerak.za to vredi dati pare i cuvati ga.zelim ti da ti svi satovi u kolekciji budu takvi i jos bolji.bas me odusevio sat.

Back