Fotografije satova iz vase kolekcije!

F1,Michael Schumacher World Chapmion pa je zbog toga 1,jer je pravljena njemu u cast i na poledjini sata to pise,zajedno sa ugraviranim njegovim autogramom.Naravno da nije moguce uporedjivati ta 2 brenda.Ako je Rolex pandan Mercedesu,Omega bi bila najslicnija BMW-u a Tag VW-u sto znaci da je lep,kvalitetan,pouzdan,relativno skup ali nema previse mocnu masinu ispod haube.Cak i u najmocnijoj izvedbi druga dva imaju jace,bolje,kvalitetnije.Naravno i od mercedesa kao i kod satova postoje za klasu bolje,ali ja pricam o onome sto je dostupno smrtnicima.

Da vam predstavim moju najnoviju kupovinu:

Orient Racing CFM00003B a.k.a. Planet Orient

Za sada sam jako zadovoljan. Inace, sat je kupljen u Americi, a prijatelj mi ga je donio tako da sam izbjegao placanje carine i poreza.

Image00003.jpgImage00005.jpgImage00007.jpgImage00008.jpgImage00009.jpg

Pozdrav

odlican sat...jel nije problem da nam kazes koliko je placen ili da ostane tajna i kako ti se cini lepotan...

Naravno Milane da nije tajna, placen je 189$ na ebay-u link i ujedno je bila najbolja ponuda sto sam mogao da nadjem na netu.

Kaj ti je prevelik za zglob da si ga pomaknul naprijed kod slikanja ili....?

Nisam ga slikao na zglobu iz prostog razloga sto nisam stigao, tj. aparat sam na 'blic' pozajmio. Stavicu nove slike cim se docepam istog posto ne vrijedi slikavati telefonom, lose slike ispadaju.

Čestitam Vlax!
Verujem da će zadovoljstvo da potraje :o

Hvala Vladane, zaista sam zadovoljan.

evo jednog mog novijeg kojeg necu menjati ja mislim poduze vreme..

Attachments

• 22012011313.jpg
    22012011313.jpg
    73.9 KB · Views: 139
  • 22012011312.jpg
    22012011312.jpg
    68 KB · Views: 151
evo jednog mog novijeg kojeg necu menjati ja mislim poduze vreme..
I sad ja kao treba da verujem da je to tvoja ruka? :nono:
Mali zmaju, da si me u startu poslušao i odmah uzeo jedan Seiko, uštedeo bi sebi gomilu novaca i živaca. Ovako si samo prerano osedeo i istegao vrat gledajući prvo u Žužu pa zatim u Rolu, pa opet u Žužu pa ponovo u Rolu. :p

Majke mi mi moj..ja ga kupio pre ne znam koliko godina..cak i servisiran...
oduvek sam znao da je Seiko pravi sat za mene..

i vas sam samo cekao kad cete nesto da prokomentarisete...jos i onaj sa ruskim Zenithom i ostatkom sumljivoh mislim na originanost satova da se javi i to je to... :)

simo ti si jedna pametnica...
sradone druze pivo-dva necu se buniti....samo ne znam da li cu imati sat kraj sebe jer mi je nekako zao da ga izlazem suncu,kisi,magli,snegu,mrazu i svakojakom energijom oko nas...razumes me...znaci mi puno!

razumes me...znaci mi puno!
Milane mislim da znam šta se kod tebe zbiva, ti si na putu izlečenja...
Proces pogoršavanja bolesti je da konstantno težiš skupljim i kvalitetnijim satovima, ali kod tebe je taj proces sada krenuo u suprotnom smeru.

Podeli sa nama svoju tajnu i neka lečenje počne, Aleluja :angel:

Pozdrav.

Majke mi mi moj..ja ga kupio pre ne znam koliko godina..cak i servisiran...
oduvek sam znao da je Seiko pravi sat za mene..

i vas sam samo cekao kad cete nesto da prokomentarisete...jos i onaj sa ruskim Zenithom i ostatkom sumljivoh mislim na originanost satova da se javi i to je to... :)

Da,sta ja sada trebam da kazem?

Back