Fotografije satova iz vase kolekcije!

@gorbaj - jos jednom dobrodosao. Sjajan Hamilton, svaka cast :congrats:!
Da li bi mogao da napises nesto vise o njemu (koji je model, koliko ga imas itd.)?

Nabavio sam ga pre nekih 4-5 god i jedan mi je od omiljenih! Prava sportska elegancija, diametar 40mm bez krunice ali konkretno taj model nisam našao na netu ni u katalozima. Mada ima sličnih varijanti, vojnih, mislim da je ovaj "dress watch" zbog zlatnog prstena

Uhvatiću malo vremena ovih dana pa da napravim par amaterskih slika.Imam par komada mada sam malo ohladio što se tiče satova, jedno vreme bio sam pravi zaluđenik!:banghead:

He,he i meni se čini! Inače sam veliki ljubitelj Omege,pogotovo onih pre Eta ere! Omiljeni u kolekciji -Speedy Reduced

Eta je sasvim o.k. nikakvu veliku zamerku na rad i preciznost nemam samo što se gura u ista stvar u širokom opsegu cena! Po meni nekorektno i na granici prevare! Maheri su ti Švajcarci za biznis!

Još jedan dugo očekivani brend, još jedan ljubimac :proud:

Maurice Lacroix Miros Diver ETA Thermoline 251.232
Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres

2nsqp10.jpg

33u6hck.jpg

14iifwg.jpg

f2j3py.jpg

2m3mps5.jpg

Opa prinova, čestitam! :congrats:
Sat je k'o bombona, i koliko vidim potpuno nov (ako je polovan onda je ludački očuvan). Zaista lepa kolekcija, od Hamiltona preko Orisa pa do Maurice-a ne zna se koji je lepši.
Odlična kupovina :top:

Pozdrav.

Opa prinova, čestitam! :congrats:
Sat je k'o bombona, i koliko vidim potpuno nov (ako je polovan onda je ludački očuvan). Zaista lepa kolekcija, od Hamiltona preko Orisa pa do Maurice-a ne zna se koji je lepši.
Odlična kupovina :top:

Pozdrav.

hehehe, nov je! zato je dobro očuvan! :proud:
hvala Vladane, oduševio me je totalno sat! Ma zna se koji je najlepši, hmm ORIS! :lol:

Savrsenstvo... Ja nikada ne bih iz prvog pokusaja video koliko ima sata,u trenu bih zaboravio zasto sam pogledao u njega :D
Sve cestitke,druze...

Savrsenstvo... Ja nikada ne bih iz prvog pokusaja video koliko ima sata,u trenu bih zaboravio zasto sam pogledao u njega :D
Sve cestitke,druze...

hehehe, hvala ti, postoje dve kazaljke (Split Second) koje mere minute i sekunde dok radi hronograf, sekundara je crvene boje dok minutna niklovana, tako da i ja zaboravim šta gledam dok pogledam sve. :lol:

Angel i ja se pridružujem čestitkama,lep sat mada onaj u sredini mi je još uvek u srcu....:adore:

Laci taj sat u sredini mi nikada neće izaći iz srca!

Last edited:
Back