Fotografije satova iz vase kolekcije!

Kao što red nalaže i u ovoj temi prijavljujem novitet-ORIENT CRYSTAL AUTOMATC

DSC01333.jpgDSC01335.jpgDSC01340.jpg

oo.jpgUz sat je išla i originalna metalna narukvica koju sam ja trenutno zamenio jeftinom kožnom sa idejom da kupim dobru kožnu-crnu sa žutim štepom.Voleo bih da čujem vaše mišljenje o tome-Da li zadržati originalnu metalnu ili da uradim kako sam naumio?

odlicno cuci na ruci! :) meni se svidja i originalna, ali verujem da bi neka malo deblja kozna, sa zutim stepom isto dobro isla.

edit: ma, moram jos da dodam (iako me niko ne pita) da je, po mom skromnom misljenju, iako mnogima na prvi pogled neugledan, ovo jedan od najinteresantnijih i najlepsih vintage orienta... i prilicno redak, sto mu daje dodatnu draz! :)

Last edited:
Tissot Ttitacni ako smes :)IMAG0164.jpgIMAG0161.jpgIMAG0163.jpgIMAG0162.jpg
pencil.png

Vladane, ako može sugestija, zadrži originalnu narukvicu. Inače, satić fenomenalno izgleda.

Vladan P - u pravu si, i meni je na kozi lepsi. Nemoj bezati ni od originalne narukvice, lepo izgleda, mislim da bi u letnjem izdanju sat na originalnoj metalnoj bio bolji izbor. Razmisli o svetlo braon kozi, sa eventualno kontrasnim stepom (beli ili tamno braon), cini mi se da bi mu lepse "legla".
Milan zmaj - kakav letnji car! super sat, jel to titanijum verzija?

Evo i jedne prinove - Roamer Searock.

Napomena: nije onaj Simin, već njegov blizak rođak.
IMG_0603.jpg

Hvala, druže. Kad sledeći put budemo kafenisali, možemo da izvedemo roamere rođake, a gospođe... kako hoće :laugh:

red je da predstavim svoje chedo...u boat...model eclipse iliti u boat 1852...kuciste je od specijalno ojacanog celika 50mm...mehanizam ETA 25 rubina...iz u boat flightdeck kolekcije...po meni najjaci sat (subjektivno,bar kad je dizajn u pitanju),sam volim drugacije stvari pa se mozda nekome nece svideti...o u boat kao brendu kucajte na google...dizajner i vlasnik brenda italo fontana...brend postoji od kraja devedesetih ,sa specificnom pricom ...jedinstvenog dizajna u svetu satova...italo fontana inace drzi i welder brend...evo nekih losih slika ...ali slikacu pa stavljam kvalitetne...pozz svima

Attachments

• Image0782.jpg
    Image0782.jpg
    47.3 KB · Views: 119
  • Image0778.jpg
    Image0778.jpg
    103.5 KB · Views: 118
  • Image0788.jpg
    Image0788.jpg
    51.4 KB · Views: 160
Vladan P - u pravu si, i meni je na kozi lepsi. Nemoj bezati ni od originalne narukvice, lepo izgleda, mislim da bi u letnjem izdanju sat na originalnoj metalnoj bio bolji izbor. Razmisli o svetlo braon kozi, sa eventualno kontrasnim stepom (beli ili tamno braon), cini mi se da bi mu lepse "legla".
Milan zmaj - kakav letnji car! super sat, jel to titanijum verzija?

nije ali ako si zainteresovan..nije skup :)

jeste....slucajno doleteo ali ce namerno da odleti :)

I like it :)

Ja prelazim na klasiku, videćeš me! Ovo leto šulje, gilje i ćaps, ćaps! :lol:
Ili ti...Chips chips chips Du du du du du Ci bum ci bum bum Du du du du du Ci bum ci bum bum Du du du du du I LIKE IT :)

Divni satovi, ne moze covek sve da isprati. Ali bar je lepo videti da se kolekcije samo uvecavaju ;)

A evo slucajno primetih vec 1500 poruka u ovoj temi. Respect!!

Back