Fotografije satova iz vase kolekcije!

Ma mije nista pogresio,sad ce da menja Zenith za Top Gun-a! :laugh:

E tu ce da pogresi... :thumpdown: :yes4:
Naravno da bi tu pogresio, legendarni 401 za obicni 7750, e ako tako nesto uradi :banghead:
Milane ako tako nesto uradis gadjacu te sa mojim foto aparatom sa sve objektivima :proud:
:hmmmm:
Otvorene i direktne pretnje....
:ahhhhh:

Seiko SNDC09
1.jpg

Swatch neki, ne znam model...

2.jpg

Q&Q neki...
3.jpg

I neočekivana prinova, re*lika Hublot-a 301RX, safirno staklo valjda, keramika, čuda...
Dobio na poklon, ali mi se to ne nosi, tako da će da skuplja prašinu po ladicama...
4.jpg

Last edited:
Naravno da bi tu pogresio, legendarni 401 za obicni 7750, e ako tako nesto uradi :banghead:
Milane ako tako nesto uradis gadjacu te sa mojim foto aparatom sa sve objektivima :proud:
:hmmmm:
Otvorene i direktne pretnje....
:ahhhhh:

koji foto imas ? :))))

Milane upravo vidio novi sat koji si nabavio.
Wow Zenith-a si uzeo, dobro da mi nisi nista na pm natuknuo jer ne bi nikad pogodio, a ne bi imao mira dok ne saznam koji je.Uzivaj u njemu,super je! :top:

Evo jos malo Zenith-a bez magle....d1d?? moze bolje?
hvala Tolarbu

DSC_8807_resize.JPGDSC_8803_resize.JPGDSC_8812_resize.JPGDSC_8797_resize.JPGDSC_8800_resize.JPGDSC_8805_resize.JPGDSC_8793_resize.JPGDSC_8816_resize.JPGDSC_8813_resize.JPGDSC_8791_resize.JPGDSC_8796_resize.JPG
pencil.png

stvarno jako lijep sat.

dodatan plus mu je što na njemu uopće nema "sigurnih" boja, crne bijele, plave.

Složen je skoro kao ručni rad

Milane sat je stvarno prelep. U zdravlju da ga nosis. Evo ja sam bas malopre video slike kod @tolarba, i odusevio se. Pozdrav druze i sve cestitke na ulovu.

Milane sat je stvarno prelep. U zdravlju da ga nosis. Evo ja sam bas malopre video slike kod @tolarba, i odusevio se. Pozdrav druze i sve cestitke na ulovu.

imao srece i ljudi,drugari ja sanjao i one predhodne i ovaj sad! ne bas ovakav ali brend i nadam se da ce svako od vas da doceka ono sto zeli...samo da misli na to...
pre 10 godina (sad ce neko svasta da misli ali nek misli) kad god sam prolazio pored Indetica pomislio sam uhhh da mi je jedan od ovih..nisam ni sanjao....ali evo....
u svakom slucaju Hvala Vam i nadam se da ce se svakom od vas ispuniti neka zelja....

Back