Reci mi samo posto i sam razmisljam o kupovini steinhart ili debaufre sata sto je u sustini isto,da li si zadovoljan sa svojim satom,i zamolio bih nekog ko se susretao sa ovim firmama da mi da savet sto se tice kvaliteta.

Evo i moje rakete.
Isti je model samo bez datuma i dana.
View attachment 1401View attachment 1402
Isto je placena tako nesto smesno.
Rus_PA, pa zbog čega kriješ ti ove satove? Lepa kolekcija.![]()
Biće drugari, mada ne mogu da obećam i kad obzirom da ćete me sve ređe viđati na forumu u predstojećim mesecima. Nisam od onih koji su se priklonili svetu digitalne fotografije, tako da ćete morati sačekati neko lepše vreme da se iz budžaka izvuče stari dobri Zenit (eto još jedan vintage Rus :lol, očisti od prašine i postavi neki film u njega.
![]()
Kako nema? Otvor blende, ekspozicija, pa drndanje objektiva, pa svetlo, pa položaj Sunca, pa... Ufff... 100 čuda... :lol:Haha nista dok ne 'shkljocne' stara masina, nema tu digitalac ni da primirise! :lol: A i jes stvar, ne mora da se mucis oko Micro moda, nema da zeza autofokus, milinka! Jos te i natera da izadjes malo iz kuce i prosetas do fotografa, a setnja zimi uvek dobro dodje, hehe..
Odoh malo od teme, izvinjenje.. Sta cu kad nema nikako novih satova, a ime teme samo po sebi mami da se postuje u njoj! Morace biti neke obnove pod hitno!
Pozdrav
Hvala majstore,hvala i sorry za fotke-"malo" me zeza aparat(moglo bi se desit' da mi slučajno ispadneDalibore, odlični satovi.Šteta što fotka Romansona nije malo oštrija.
Joj,ljubi ga majka! Malo je drugačiji od mog,al svejedno je to isti sat!Evo i mog ljubimca i vernog drugara, Seiko 7T32-6H40.
Posle niza godina, privremeno je ustupio mesto onoj 'novoj' Raketi.
View attachment 1528View attachment 1529
Ovom čudu samo treba bateriju mijenjat'-ostalo se ne dira!
Ma milina jedna!