Fotografije satova iz vase kolekcije!

Po meni bi bilo logično da to obeležava neki jubilej pa je verovatnije ta Omega negde kupljena i izgravirana 1880.. To je neko moje laičko mišljenje.. :D

Plus još imam pradedinu srebrnu džepnu Omegu,koju ću naknadno ubaciti,s tim u vezi bi postavio jedno pitanje u vezi te Omege (nadam se da neću prekršiti neko pravilo),naime,na zadnjem poklopcu Omege je filigranski odrađen dvoglavi orao sa 4 ocila a u polukrugu stoji ugravirano "Kraljevsko Srpska Vojna Akademija 1850-1880".Pitanje je da li je možda ova Omega iz tog perioda,mislim na same početke Omege (osnovana 1848)?Unapred hvala

Vucko svakako postavi sliku te Omege i u ovoj temi, ali predlažem da otvoriš novu temu sa tim pitanjem u sekciji Stari i džepni satovi.

@Corsair
Extra izgleda taj Citizen Promaster! Čestitam na kupovini!

Pozdrav,
V.S.

jos jedan u kolekciji
satjpg.jpg

Ruka na slici je i dalje Milanova, ali je sat od juče MOJ :)

@Corsair
Extra izgleda taj Citizen Promaster! Čestitam na kupovini!

Pozdrav,
V.S.

Vladane, hvala! ;) Dodjem pice ako se nekad organizuje neko okupljanje clanova! Da nije foruma, ne bi bilo ni ovog sata sasvim sigurno, a ja sam vise nego zadovoljan kupovinom! :)

Pozdrav :itsme:

Pozdrav drugari!!! Sike nisu nikakav problem što više bićemi drago da ih ponovo postavim ali me nešto zeza. Evo napokon!!!

Attachments

• DSC06987.JPG
    DSC06987.JPG
    207 KB · Views: 198
  • DSC06982.JPG
    DSC06982.JPG
    189.9 KB · Views: 191
  • DSC06989.JPG
    DSC06989.JPG
    150.9 KB · Views: 171
  • DSC06980.JPG
    DSC06980.JPG
    192.9 KB · Views: 205
  • DSC06974.JPG
    DSC06974.JPG
    181.3 KB · Views: 204
  • DSC06966.JPG
    DSC06966.JPG
    153 KB · Views: 170
  • DSC06979.JPG
    DSC06979.JPG
    195.4 KB · Views: 151
  • DSC06975.JPG
    DSC06975.JPG
    176.8 KB · Views: 218
Pozdrav svima.

Drago mi je sto na na nasim prostorima postoji kvalitetan sajt (forum) o satovima gde se covek moze informisati i ponesto novo nauciti.
Sat koji prilazem je porodicno nasledstvo (promenjena narukvica) kupljen u Beogradu 1973 god.
Radi dobro, uz vec standardno odstupanje, za automatik mehanizam.

View attachment 1124

Last edited:
Drugari, ja ovde ništa ne vidim. :hmmmm: Sistem sa postavljanjem priloga sam testirao pre neki dan i radi, nema bagova, tako da ne znam zbog čega dolazi do ovih problema. :dontknow:
Probajte ponovo da okačite slike, verovatno niste nešto dobro odradili prilikom procedure postavljanja. Ili koristite tinypic servis, možda je tako lakše. :)

Pozdrav

pa vidim ja postavljam svoj IWC a ono nece...i jos iz moje kolekcije ali nesto nece:)))))
daj resite to:)))

Forum je stvarno odlican i ljudi na njemu pocev od admina i moderatora pa na dalje,stvarno svaka vam cast! Resio sam da podelim sa vama moju kolekciju,to je najmanje sto mogu uzivajte i svaki komentar i misljenje su dobrodosli!

dsc0269zf.jpg

dsc0270k.jpg

dsc0271f.jpg

dsc0272r.jpg

dsc0276s.jpg

dsc0277sv.jpg

dsc0280k.jpg

Pozdrav

:congrats: :congrats: :congrats:

Prosto sjajno.
Oni piloti... :man_in_love:

Pozdrav

Pozdrav iz Makedonije svim ljubiteljima dobrih satova , ovih dana napravicu slike mojih satova i postaviti ih na forum inace ljubitelj sam retro satova , koji imaju automatsko navijanje .

Pozdrav i dobrodošao! Očekujemo tvoje slike uskoro... :)

Forum je stvarno odlican i ljudi na njemu pocev od admina i moderatora pa na dalje,stvarno svaka vam cast! Resio sam da podelim sa vama moju kolekciju,to je najmanje sto mogu uzivajte i svaki komentar i misljenje su dobrodosli!

dsc0270k.jpg

Ovaj IWC desno, uhh.. :man_in_love: I ostala 2 nista manje.. Stvarno impresivna kolekcija, sve cestitke!

Pozdrav,
Aleksandar

Da,stvarno impresivna kolekcija replika,sem možda onog Tissot-a i Cerruti-ja.......

Kod onog UTC-a,kod originala je prozor za vremenske zone gore,a ne dole plus IWC ne bi stavio na takav sat,i još ako je u zlatu,tako "smešnu" narukvicu.
Drugo što je za sumnju,a prosto bode oči,a u glavi stvara neka čudna pitanja,je istovetna boja "zlata" i kod "IWC"-a i kod "Rolexa"?
A da bi se razvejala sumnja u autentičnost ovih satova,najbolje je da nam se Marko 5 javi i odbrani ili dokaže da nisam u pravu.
Zar ne mislite da onaj koji poseduje "ovakvu" kolekciju ali pravu,da bi je pretstavio zajedno sa kutijama a ne na nekoj krpi?

Back