esdy_11192
New member
Po meni bi bilo logično da to obeležava neki jubilej pa je verovatnije ta Omega negde kupljena i izgravirana 1880.. To je neko moje laičko mišljenje.. 
Plus još imam pradedinu srebrnu džepnu Omegu,koju ću naknadno ubaciti,s tim u vezi bi postavio jedno pitanje u vezi te Omege (nadam se da neću prekršiti neko pravilo),naime,na zadnjem poklopcu Omege je filigranski odrađen dvoglavi orao sa 4 ocila a u polukrugu stoji ugravirano "Kraljevsko Srpska Vojna Akademija 1850-1880".Pitanje je da li je možda ova Omega iz tog perioda,mislim na same početke Omege (osnovana 1848)?Unapred hvala
@Corsair
Extra izgleda taj Citizen Promaster! Čestitam na kupovini!
Pozdrav,
V.S.
Drugar ja sam iz BiH tj. R.Srpska a sat je kupljen u Federaciji BiH.Platio sam 250€ ili 500 KM. POZZZ!!!Odlican je sat. Gde si ga kupio? Cena?
Forum je stvarno odlican i ljudi na njemu pocev od admina i moderatora pa na dalje,stvarno svaka vam cast! Resio sam da podelim sa vama moju kolekciju,to je najmanje sto mogu uzivajte i svaki komentar i misljenje su dobrodosli!
![]()
Da,stvarno impresivna kolekcija replika,sem možda onog Tissot-a i Cerruti-ja.......