Fotografije satova iz vase kolekcije!

Po meni bi bilo logično da to obeležava neki jubilej pa je verovatnije ta Omega negde kupljena i izgravirana 1880.. To je neko moje laičko mišljenje.. :D

Plus još imam pradedinu srebrnu džepnu Omegu,koju ću naknadno ubaciti,s tim u vezi bi postavio jedno pitanje u vezi te Omege (nadam se da neću prekršiti neko pravilo),naime,na zadnjem poklopcu Omege je filigranski odrađen dvoglavi orao sa 4 ocila a u polukrugu stoji ugravirano "Kraljevsko Srpska Vojna Akademija 1850-1880".Pitanje je da li je možda ova Omega iz tog perioda,mislim na same početke Omege (osnovana 1848)?Unapred hvala

Vucko svakako postavi sliku te Omege i u ovoj temi, ali predlažem da otvoriš novu temu sa tim pitanjem u sekciji Stari i džepni satovi.

@Corsair
Extra izgleda taj Citizen Promaster! Čestitam na kupovini!

Pozdrav,
V.S.

Pozdrav drugari!!! Sike nisu nikakav problem što više bićemi drago da ih ponovo postavim ali me nešto zeza. Evo napokon!!!

Attachments

• DSC06987.JPG
    DSC06987.JPG
    207 KB · Views: 196
  • DSC06982.JPG
    DSC06982.JPG
    189.9 KB · Views: 189
  • DSC06989.JPG
    DSC06989.JPG
    150.9 KB · Views: 168
  • DSC06980.JPG
    DSC06980.JPG
    192.9 KB · Views: 202
  • DSC06974.JPG
    DSC06974.JPG
    181.3 KB · Views: 201
  • DSC06966.JPG
    DSC06966.JPG
    153 KB · Views: 168
  • DSC06979.JPG
    DSC06979.JPG
    195.4 KB · Views: 149
  • DSC06975.JPG
    DSC06975.JPG
    176.8 KB · Views: 215
Pozdrav svima.

Drago mi je sto na na nasim prostorima postoji kvalitetan sajt (forum) o satovima gde se covek moze informisati i ponesto novo nauciti.
Sat koji prilazem je porodicno nasledstvo (promenjena narukvica) kupljen u Beogradu 1973 god.
Radi dobro, uz vec standardno odstupanje, za automatik mehanizam.

View attachment 1124

Last edited:
Drugari, ja ovde ništa ne vidim. :hmmmm: Sistem sa postavljanjem priloga sam testirao pre neki dan i radi, nema bagova, tako da ne znam zbog čega dolazi do ovih problema. :dontknow:
Probajte ponovo da okačite slike, verovatno niste nešto dobro odradili prilikom procedure postavljanja. Ili koristite tinypic servis, možda je tako lakše. :)

Pozdrav

Forum je stvarno odlican i ljudi na njemu pocev od admina i moderatora pa na dalje,stvarno svaka vam cast! Resio sam da podelim sa vama moju kolekciju,to je najmanje sto mogu uzivajte i svaki komentar i misljenje su dobrodosli!

dsc0269zf.jpg

dsc0270k.jpg

dsc0271f.jpg

dsc0272r.jpg

dsc0276s.jpg

dsc0277sv.jpg

dsc0280k.jpg

Pozdrav

Pozdrav iz Makedonije svim ljubiteljima dobrih satova , ovih dana napravicu slike mojih satova i postaviti ih na forum inace ljubitelj sam retro satova , koji imaju automatsko navijanje .

Forum je stvarno odlican i ljudi na njemu pocev od admina i moderatora pa na dalje,stvarno svaka vam cast! Resio sam da podelim sa vama moju kolekciju,to je najmanje sto mogu uzivajte i svaki komentar i misljenje su dobrodosli!

dsc0270k.jpg

Ovaj IWC desno, uhh.. :man_in_love: I ostala 2 nista manje.. Stvarno impresivna kolekcija, sve cestitke!

Pozdrav,
Aleksandar

Kod onog UTC-a,kod originala je prozor za vremenske zone gore,a ne dole plus IWC ne bi stavio na takav sat,i još ako je u zlatu,tako "smešnu" narukvicu.
Drugo što je za sumnju,a prosto bode oči,a u glavi stvara neka čudna pitanja,je istovetna boja "zlata" i kod "IWC"-a i kod "Rolexa"?
A da bi se razvejala sumnja u autentičnost ovih satova,najbolje je da nam se Marko 5 javi i odbrani ili dokaže da nisam u pravu.
Zar ne mislite da onaj koji poseduje "ovakvu" kolekciju ali pravu,da bi je pretstavio zajedno sa kutijama a ne na nekoj krpi?

Back