Getat watch co.

IMG_0353..jpg

Obim mog zgloba je 20cm (+/- 0.5 - u zavisnosti od vrucine :) ) K'o sto mozes da vidis na slici na mojoj ruci i ne izgleda previse veliko (u poredjenju sa wrist shot-ovima sto mogu da se nadju na internetu)

Uostalom, kad bude bio skup donecu sat pa ces moci uzivo da ocenis :)

Dobri... :top:
Nije loša kombinacija Stealth sat sa tamno braon kožnom narukvicom.
Sva tri naručio za sebe?

eee, SaleK koliki su vam zglobovi? Ja već odavno razmišljam da naručim sebi jedan ali me prečnik sata od 44mm malo sputava u tome.

Ne ne, išli smo u group buy s kolegama. Ja sam za sebe izabrao variantu stealth + braon narukvica.

Obim mog zgloba je 18,5 cm a mislim da je prečnik 44mm idealan. I moj Steinhart ima prečnik od 44mm.

Znači... ipak nije to za mene. Tih pola cm će mi jednog dana glave doći... :lol:

eee, odlično ti stoji sat.

Pozdrav

Hvala, hvala, jos samo da nabavim crnu narukvicu sa svetlozelenim koncem 140/90 dimenzije i bice savrsen :)

Evo stigli satovi i sve je OK. A satovi su odlični!!! Po kvalitetu izrade ne zaostaje za mojim Steinhart satom a i super izgledaju. :adore::adore:

I ja sam se malko zainteresovao, iako sve sto je kinesko zaobilazim u sirokom krugu. Da ne bih lupao glavu po internetu, zamolio bih ako ima neko da je vec apsolvirao ovu tematiku, da me posavetuje na sta da obratim paznju. Bitan mi je vise kvalitet od estetike, tu pre svega mislim na mehanizme, da li birati prostiji? Da li je bolji od metala ili sa PVD premazom i tako... Takodje vidim da ima i ovih "no name", a od "brendiranih" Marina Militare, Parnis... i ostali u klasi ~100$
Evo jos jednog sajta
http://manbushijie.com/?
Mozda ovako nesto?
http://manbushijie.com/productshow-299-3.html
Jedino, nisam siguran u kvalitet, 100$ i nije mnogo, ali recimo za slicne pare moze da se bira cistokrvni japanac (Orient Mako, recimo!)

Tema je više posvećena Tat-u i Getat satovima, pa se o njima najviše i diskutovalo. Mislim da još niko nije kupio sat sa sajta čiji si link postavio tako da sumnjam da neko može da ti pruži konkretne informacije o njima, ali zato eee, SaleK, Amikica i mislim još par ljudi jesu poručivali satove od Tat-a i verujem da mogu da te posavetuju na šta treba obratiti pažnju.

Pozdrav

Pa sta znam, satovimi se cine identicni ( neko je vec rekao da svi online prodavci najverovatnije nabavljaju sa istog mesta) , a ovaj manbushije ima i nesto povoljnije cene.

Slike još ne mogu staviti ali radi se na tome :) Nakon cca. 30 dana imam samo pozitivna iskustva tim satom. Na kučište, staklo, PVD i narukvicu nemam nikakvih ni najmanjih primedbi. Sve je super. Nije to nekakva kineska "cheap" roba. Mehanizam mogu direktno usporediti sa mojim Steinhart Unitasom pošto je to na neki način kineska kopija ovog mehanizma. Ovaj kineski nije na takvom visokom nivou kao kod Steinharta moram da priznam ali je sasvim adekvatan. Za ovu cenu Getat satovi imajo fenomenalan odnos price/value. Ako vama ne smeta panerai look (homage) nema nikakvih dilema više :)

Ne smeta :). Inace, drugar mi je trenutno u Kini i rekao sam mu da mi donese neki pilotski ako nadje do 20-30$. Ako misija bude uspesna okacicu slike, stize pocetkom avgusta u Srbiju. Rekao sam mu da gleda Parnis i poslao sliku pa nek proba da se cenjka sa njima.

SaleK, jel može neki review satova koje si uzeo od Tat-a (ako imaš vremena)? Mislim da će kinezi biti sve popularniji kako u Srbiji tako i u Sloveniji, pa ne bi bilo loše imati malo više opisa i utisaka o Getat satovima i kinezima.

Pa sta znam, satovimi se cine identicni ( neko je vec rekao da svi online prodavci najverovatnije nabavljaju sa istog mesta) , a ovaj manbushije ima i nesto povoljnije cene.

Pa htedoh reći da tema ne obrađuje pitanje svih kineskih satova, već je konkretno namenjena satovima jednog proizvođača i da je najbolje da otvoriš novu temu kada je reč o manbushijie satovima. Možda i jeste sve to isto, možda se i delovi nabavljaju na istom mestu ali se ipak radi o dva različita proizvođača/prodavca.

Može review nema problema - napisaću tekst a zamolio bi nekog (možda tebe dragon) za lektoriranje reviewa da se ne obrukam ovim mojim balkan "english" jezikom :D ;) Onda može i review Steinhart Nav-B sata ;) Za koji dan šaljem tekst;)

Mislim da ti niko neće zameriti ukoliko opis nije na čistom srpskom obzirom da si iz Slovenije. :) Naravno da nije problem da mi pošalješ review na pp (može i na mail, imaš ga u "prodaja satova" forumu u mojim oglasima) ukoliko to želiš... mada, ako ti je lakše slobodno napiši kompletan review na slovenačkom, ja ću ga prevesti na srpski i postavićemo review na oba jezika! :)

Citam da je preporucljivo ovakav sat odneti odmah na servis (podmazivanje i zatezanje). Da li imamo nekog na forumu ko bi nam to prijateljski pdradio?

Pa ono, mislim, da se upozna sa kineskim mehanizmom.
On topic
Razmisljam da uzmem Pam homage, navijac sa sea gull 3600 mehanizmom, titanijumski, sa plavo zelenom/zutom kombinacijom.
Nesto kao ovaj

kod Tata, Manbushija ili Jacksona.

Last edited by a moderator:
Presao je na drugu ruku :). Dok je bio kod mene, bio sam zadovoljan tacnoscu.

Inace, sat stvarno dobro izgleda. Pogotovo se zenskom delu populacije svidjao. Cak su neke htele i da ga konfiskuju :)

Back