Hamilton Khaki Field Auto-Chrono

Svaka čast, dok sam gledao slike prva misao mi je bila "trebao je sam da slika, a ne da kači slike sa neta". :)
A sat je bombona.

Svaka čast, dok sam gledao slike prva misao mi je bila "trebao je sam da slika, a ne da kači slike sa neta". :)
A sat je bombona.

Ako ih vidis jos negde , to znaci da ih je neko skinuo sa neta, tacnije odavde:) Hvala najlepse na komentaru:)

serbiša, sta jos da kazem, sto nije receno?! :congrats:
odlican sat, odlican prikaz, a fotke - svaka cast, zaista profi odradjeno! :thumbup:

verujem da ovaj lepotan nece napustati kolekciju u skorije vreme!

Svaka čast na opisu i slikama i čestitke na novom satu...:))) Sat je prelep. Predstavio si ga toliko dobro da sam stekao utisak kao da sam ga video uživo, i tek posle ovog opisa sam shavtio koliko mi se zaista sviđa sat... Još jednom svaka čast...:D

Hvala Don , zbog ovakvih komentara kao tvoj i nasih kolega sa foruma, zaista uzivam da pisem:) Posebno mi je drago kad mogu da opisem sat koji mi je na prvu loptu postao izuzetno drag:)

Sve cestitke za odlican opis, i za prelep sat! Vidi se da si sa uzivanjem pisao o satu :) Jos jednom cestitke!

Prelep sat, cestitam!
Uzdravlje da ga nosis.
Ja sam danas narucio takodje Hamilton ali sa mehanizmom Eta 2824-2 model H70455733.
Postavicu slike kada mi stigne sat ( nadam se za 15 dana )
Pozdrav Goran

Hvala Gorane:) Kad stigne obavezno fotke, taj Hamilton je jako lep:) A mehanizam jako dobar i pouzdan:)

Zdravo Gorane! Uz cestitke za zaista lep sat, kako ne bismo Serbovu temu iskoristili za pricu o tvom satu, preporucujem ti da kreiras svoju temu o ovom divnom satu gde ces nam izneti svoje impresije i prikazati jos slika.

Pozdrav,
Vlada

Back