Evo mene, ziv
Bilo je natezanja, naravno, ne mozemo mi biti kulturni Balkanci - to je valjda oksimoron
Sat sam im vratio, oni su rekli da sat mora biti otvoren da se utvrdi da li je do ostecenja doslo u tvornici, ili koristenjem (iako se nacelno prodavac slozio da je tvornicka greska), ja sam rekao da sat ne zelim da se otvara, jer sam ga mogao i sam odnijet uraru. Kad mi vrate lovu neka ga otvaraju i pregledavaju od milog do nedragog, to mene ne zanima. Oni su derali po svojim pravima, ja po svojima. Uglavnom, ostavio sam broj tekuceg, izjavu smo napravili da je sat zaprimljen s greskom u kazaljkama, obecali su da ce pocetkom tjedna poslati mi lovu na tekuci racun. Ako se ne pokazu kulturnima, los glas ce se cuti. Eto, skracena verzija. Drzite fige da lova sjedne kak su obecali
Hvala svima na savjetima i podrsci.
razmisljam da se prijavim, pa ako dobijem, mogao bi opast i neki Oris u izbor za par mjeseci. Iskreno, lomim se da nastavim skupljat lovu dalje, pa dok ne posizim i kupim nesto.
Antirefleks sa unutrašnje strane, dakle nema bojazni da ćeš staklo ogrebati kao kod Fortisa!
Oris 668 = ETA 2893-2, simple as that.Modifikovani mehanizmi sa svojim oznakama dakle nećeš naći ETA 2893-2 već Oris 668 sa svojim lagurama.
Oris 668 = ETA 2893-2, simple as that.
Tvoja tvrdnja je da AR premaz sprečava da se safirno staklo ogrebe što nije tačno jer AR premaz ima sasvim drugu namenu i NE MOŽE da spreči grebanje safirnog stakla. I skidanje spoljašnjeg AR premaza ne znači da si automatski izgrebao i staklo, već samo da si skinuo anti-refleksni premaz.ANGEL II said:Antirefleks sa unutrašnje strane, dakle nema bojazni da ćeš staklo ogrebati kao kod Fortisa!
ANGEL II said:Da, ali je Oris 668 pa zatim baza mehanizma 2893-2. ima tu nečega zar ne.
I meni se svideo! Još kada bi našao Hamilton Air Race GMT, uhhhhhhhh, prelepo!prelep je onaj Hamilton