Hamilton ima stvarno lijepih modela, trenutni budzet mi je limitan na ovaj model, a ovaj Air Race GMT je mislim nesto iznad 600 eura kod nas. Osobno mi se svidio Navy GMT - H77615133, a u Kroni je ravno 5000 kn, sto je oko 680 eura.
Trebao si da kazes,ako ostaje garancija,i s obzirom da je sat otvaran i popravljan,ocekujem 20 posto popusta na cenu koju sam platio,i verujem da bi ti izasli u susret,i ti bi dobio ekstra sat,kome nista ne fali za fenomenalnu cenu.To bi ja uradio na tvom mestu.
Drzite fige, pokusaj drugi! Otisao sam kod covjeka koji inace servisira satove za ove kod kojih sam uzeo prvi put. Ispricao sam mu cijelu pricu, da se nadam da s njim nece biti natezanja. Kao svaki posten trgovac naravno da se unaprijed ogradio od svega. Ako samo posumnjam da mi zeli podvaliti isti sat, poludit cu totalno. Jedina stvar koja mi se nije svidjela je to sto je spominjao da je franak otisao gore, da se nada da nece i cijena sata otici gore.. Uglavnom, osjecaj ponovno nije dobar, kao ni prvi put.. Drzite fige!
Jedina stvar koja mi se nije svidjela je to sto je spominjao da je franak otisao gore, da se nada da nece i cijena sata otici gore.. Uglavnom, osjecaj ponovno nije dobar, kao ni prvi put.. Drzite fige!
Imao sam prilike da nosim Jazzmaster Auto Chrono i Khaki Avaiation XCopter na metalnim narukvicama i obe su bile vrhunske (mada medjusobno sasvim razlicite po konstrukciji).