Hitna pomoc za Rolex-a!!!

jeste, radio je upravo to sto sam u ranijim postovima opisao. i moje misljenje o tom coveku sam takodje u ranijim postovima postavio.

zeljko

Sto rece kolega pre mene, da razumem da proba jednom pa i dva puta, ali da grebe kao nenormalan...
Bas javi koliko ce da kosta zamena.

A, je l` bi zaista razumeo da je i jednom probao to na svom rolexu? :laugh: Pa toliko bezbolnijih načina ima da to utvrdi...

Pozdrav!

Zahvaljujuci mom drugu, ovak Rollie mora na hitnu pomoc!!! Kada vidite fotografije bice vam jasno da je moj drug, budala! Da li u Beogradu moze da se sredi sledece:

View attachment 39223

Ukoliko neko od vas zna gde moze da se zameni safir, koja je cena, neka mi javi na PM ili na zmarcek@gmail.com

Unapred zahvalan,

Zeljko

P.S. Mislim da vam je jasno da je drug morao da emigrira u Rodeziju kad sam video sta je uradio sa satom...:angry::angry::angry:

Dali si zamenio staklo ? Piitam posto mislim da je mozda moguce da se srtedi ovo tvoje staklo,ako nije preduboko,ali za 100% treba da pitam,ako moze da se sredi sve sta treba je samo da posaljes staklo i za 2 dana dobijes nazad bez ogrebotine.

Postovanje!

Hitna pomoc ce da kosta 170 EUR! U Ljubljani ce da mu promene staklo kod Rolex AD!

Ja ovo ne bih pokusao ni sa satom od 50 eur. Pogotovu ne sa tudjim pa jos Rolexom. :ohmy:
Mom drugaru se staklo na istom satu razbilo pa ga je slao u Svajcarsku na zamenu i ciscenje iznutra. Kostalo preko 500 eur. Zaboravih tacnu cifru.

Back