Neobična kolekcija, sviđa mi se
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
... mozda jedan seiko.

Meni nije poznat ovaj Seiko, mozda je neki mod?
A kako si shvatio da je kopija kad ni majstor nije znao?
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Šta ima da te ubeđuje jedan od kopiranijih brendova je tissot i to su gotovo uvek jako dobre kopije koje prolaze kao originali jedan od saveta koje često dajem je bežite od polovnih tissota i kad imaju račun i garanciju uvek su mi sumnjivi .... I ja sam gledao jednog tisota uživo lik ga je kupio kao repliku ... Veruj mi da je razlika toliko neznatna i neuočljiva da je to bilo frapantno, čak je u njemu bio etin klon koji je na prvu ruku delovao ok imao sam negde fotke na kompu ali nemogu da ih nadjem...I dalje me nijesi ubijedio. Ne kažem da nisi u pravu, ali zaključiti na osnovu boje kutije i završne obrade kopče nije mi ubjedljivi.
Na Youtube imaš gomilu klipova o fejkovima, jesi li probao naći za ovaj sat?
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
I dalje me nijesi ubijedio. Ne kažem da nisi u pravu, ali zaključiti na osnovu boje kutije i završne obrade kopče nije mi ubjedljivi.
Na Youtube imaš gomilu klipova o fejkovima, jesi li probao naći za ovaj sat?
Vidi se razlika u završnoj obradi mehanizma. Takodjer bubanj od opruge ( otvori na bubnju su malo drugačije postavljeni). Ali to je toliko sitno da je teško primjetiti ako nemaš orginal da usporediš.
I zadnje sto je potvrdilo i otklonilo sve sumnje je da osoba od koje sam kupio sat već poznata po prodaji kopija i varanju ljudi.
Nisam našao ništa na YouTube.
Sve je to dokaz da satove treba kupovati kod ovlašćenih prodavaca- em je sat original, garancija je važeća, nema iznenađena sa dostavama i oštećenjima, a često se može dobiti.
Sat je imao račun i sve papire, nije uopste bio jeftin. Plus uopste nisam razmislja da bi neko takav sat tako dobro kopirao. Ne vjerujem da je jeftino napraviti takvu kopiju 1:1.
Nadati se da je neko prepravio ili tako nešto.