joppa - moja kolekcija

Dobro izgleda na bonettu, stavi jos neku sliku iz drugih uglova kad budes imao vremena.:thumbup:

Evo jos par fotki..

13646704564_80cc847b47_c.jpg

13646409323_defe249d3d_c.jpg

13646451563_07b05acb1e_c.jpg

13642058943_74d4bd267a_c.jpg

joppa , sjajno kao i uvek... :thumbup: jedino što mi je malo čudno, to je što Apollon nije više član kolekcije. Nekako mi se činilo, da bi on poslednji napustio "družinu" .

Prinova je , naravno, sjajna :yes4:

joppa , sjajno kao i uvek... :thumbup: jedino što mi je malo čudno, to je što Apollon nije više član kolekcije. Nekako mi se činilo, da bi on poslednji napustio "družinu" .

Prinova je , naravno, sjajna :yes4:

A tako je eto ispalo.. kolega je bas trazio apollona, meni iako sjajan sat malo postao pretezak i prevelik za moju ruku. Ako nista dobavljiv je pa nije iskljuceno da ga opet uzmem. :)

Promena se desila, a kolekcija kao i uvek zajsta sjajna...:man_in_love: pogled na nju je uživanje, odmor i praznik za oči ! :yes4:

Sledeći put ako nabaviš Apollon-a spavaj u 2 :). Pa da napravimo neki međudržavni deal :)

Da lokalno unutar Hr. Jucer u 2 ujutro. Nije dobro biti budan na forumu kasno u noc. :) Pola noci pripremao paket da dobijemo oba satove u subotu. Jos je kolega isao na put u subotu pa je rano trebala biti dostava. Crko u petak na poslu od umora i onda me jos postar rano probudio danas sa dostavom.

Jedna na gumi:
13640378013_740bba83bb_c.jpg

To je pravi ljubitelj! :)

Ja sam u petak posle posla u 8 uveče krenuo u Grac po IWC Mark XVI, sačekao otvaranje juvelirnice Franz Grabner, obilazio malo Grac sa porodicom i vratio se u Beograd u ponoć istog dana... :)

Jeste digitalni više ''G'' (za vas starije ljude) :P ali su analogno-digitalni lepši i zanimljiviji.

Svejedno,Jopa,dobar sat :thumbup:

Back