joppa - moja kolekcija

Ahahaha...zar je već stigao novi? :) Sviđa mi se to sferno staklo... Odlično izgleda! :thumbup:

Verujem da će sutra proći jedan tretman patiniranja? :)

Znas da ja ne mogu mirovat dugo. :D
Dao sam joj danas laganu patinu pa cu vidjet kako dalje... bit ce eksperimentiranja sigurno. :p

Drugo igranje sa patiniranjem.. uspio sam izvuci zanimljive boje pod odredjenim kutem svjetlosti. :)

14364293442_5436544748_c.jpg

Ona prethodna patina mi je delovala zanimljivije. Ali i ovako, u kombinaciji sa ovim braon kaišem izgleda dobro.

Samo me interesuje kakve su to rupe na kaišu? :)

Nemam pojma dobio sam remen sa satom.. neko ga je izbusio da izgleda vintage vise valjda. :D Izgleda efektno uzivo.

Sat je lako ocistiti limunovim sokom pa kada dosadi probat cu nesto novo. Uskoro ide u more pa ne znam da li da skidam ovu patinu ili da ovakav ide..

.....heheheeeee , promeni će on još 1002 patine dok stigne na more :laugh: ...probaj da potamniš kućište (bez korone) za gumu, a ivice blago osvetli, da izgleda kao "izlizano" . Nekako ga tako zamišljam da bi bruka dobro ispao .

Mislio sam da U1 ide na odmor i slanu vodu :D

Ide i U1.. i jos pokoji. :D

Rubovi se se sami izlizati kroz par dana nosenja pa nisam sad htio drljat po njima.

Stigla danas prinova, Squale 50 Atmos. Htio sam neki vintage/retro sat nakon sto sam prodao Steinhart O1V. Case je savrsentvo, ovako na prvu mi je jako dopada iako zamjerka je mala krunica s kojom se malo teze radi. Vidjet cemo hocu li se naviknut nakon malo nosenja..

14524246274_83eb9da427_c.jpg

Joppa smeo bih da ti dam pare da kupis sat za mene, jos ni jedan nije bio ovde a da mi se nije dopao :thumbup:

Back