Ne znam.Vidim sta si mi napisao.
Nisam planirao da ti se uopste meama u rad 'Kafane",a tema je interesantna,ali vidim da si zamerio adminu neke stvari i to bez osnova.
Nasao si se uvredjen zato sto ti nije odgovorio u nekom tvom zadatom roku na odgovor?
Pa sta?
I sam sam imao komunikaciju sa njim preko PP,SMS-a ili se cuo telefonom,dosta puta.Nije mi se neki put javio "odmah',ali s obzirom da ima vrlo velike poslovne obaveze,svestan sam da ne moze odmah da se javi,pa onda sacekam i do sada nikada nije moje pitanje upuceno njemu ostalo bez odgovora.Svaki put kada bi mi se javio,on bi mi se izvinio jer sam morao da cekam,mada svestan obaveza koje ima,znam da ne moze uvek da nam odgovara.Cak mi se jednom,kada sam ga zvao,javio iz Nemacke.Da li je mogao da se ne javi,jer je u romingu?Mogao je.Ali nije,javio se i porazgovarao sa mnom.Isto tako mi je pomogao u nabavci sata i to dajuci nesebicnu pomoc.Prema tome,ne znam zasto si se ti nasao uvredjen? Pa sta mislis koliko se njemu ljudi svakoga dana obrati na PP iz ovih ili onih razliga?
Samo si se ti zalio na to,nisam video,a ni cuo od ostaluh ljudi sa foruma da mu je neko to zamerio,mada se nema sta zameriti.