Kafanica (Tema samo za noćobdije)

hoću se izvinim al ne smem javno, sramota me od volko ljudi... :blushing:

a i nikad se nisam javno izvinio a i nije čudo što nisam, ne pamtim kad sam bio samo običan član, tako da mi je sve ovo malo teško razumljivo, šta ću, naviko' sam da budem vlast, pa se teško snalazim međ običnom rajom :(

zakljucak se zakljucio sam: posto mi, obicna raja, spadamo u ljude sa kojima
se ti tesko snalazis, bicemo mi dzekovi (kad ti ne umes), pa cemo da prestanemo
da komuniciramo sa tobom. tako mi necemo nikada da saznamo da smo samo
obicna raja, a tebe necemo da mucimo otezanim snalazenjem sa nama obicnima.

nikad lakse resenje...

m3koo.gif

Gadno je to kad nisi vise vlast!:lol: Naviknes da pljujes okolo i ne polazes racune nikome.I onda ti je tesko da se prilagodis. Al'nema veze,navicices se.Mozda se vratis na vlast,jednog dana.:lol:
Sva sreca,ovde neces.

Last edited:
Mozda se vratis na vlast,jednog dana.:lol:
Sva sreca,ovde neces.

nikad ne reci nikad... revolucije se desavaju svakodnevno nadjem par potkupljivih moderatora, posaljem im par satova, obecam im bolju poziciju nakon sto ja dodjem na vlast i tako to... :lol:

a tebe cu bacim u gulag, samo se ti zezaj :laugh:

"a tebe cu bacim u gulag, samo se ti zezaj
RpS_laugh.gif
"
Da shvatim ovo kao pretnju,makar i "virtuelnu",ovako na nevidjeno?
I za ovakve stvari moze da se odgovara.

Ne znam.Vidim sta si mi napisao.
Nisam planirao da ti se uopste meama u rad 'Kafane",a tema je interesantna,ali vidim da si zamerio adminu neke stvari i to bez osnova.
Nasao si se uvredjen zato sto ti nije odgovorio u nekom tvom zadatom roku na odgovor?
Pa sta?
I sam sam imao komunikaciju sa njim preko PP,SMS-a ili se cuo telefonom,dosta puta.Nije mi se neki put javio "odmah',ali s obzirom da ima vrlo velike poslovne obaveze,svestan sam da ne moze odmah da se javi,pa onda sacekam i do sada nikada nije moje pitanje upuceno njemu ostalo bez odgovora.Svaki put kada bi mi se javio,on bi mi se izvinio jer sam morao da cekam,mada svestan obaveza koje ima,znam da ne moze uvek da nam odgovara.Cak mi se jednom,kada sam ga zvao,javio iz Nemacke.Da li je mogao da se ne javi,jer je u romingu?Mogao je.Ali nije,javio se i porazgovarao sa mnom.Isto tako mi je pomogao u nabavci sata i to dajuci nesebicnu pomoc.Prema tome,ne znam zasto si se ti nasao uvredjen? Pa sta mislis koliko se njemu ljudi svakoga dana obrati na PP iz ovih ili onih razliga?
Samo si se ti zalio na to,nisam video,a ni cuo od ostaluh ljudi sa foruma da mu je neko to zamerio,mada se nema sta zameriti.

Last edited:
izbrishi moj nalog ukljucujuci sve moje poruke, moje poruke su moje vlasnistvo, mozes to da uradis s 2 klika, ima opcija sigurno.

a vi ostali rokajte rep minuse do mile volje, samo mi dajete motivaciju da napravim nesto bolje od ovog sajta :D

hvala unapred i dovidjenja.

I ovo ce se priloziti uz pretnje koje si mu uputio preko ovog foruma.
Pa-pa.
P.S.
Molim moderatore i administratora da sacuvaju ove poruke,jer ce trebati.

...brate mili !?! :confused: Šta se ovde desilo ...001.gif

Što volim ove hrabre likove...

Prolaznik, lepotane, baš bih voleo da tako nešto i meni u lice kažeš , ali uživo ;) baš bi bilo veselo, da ne kažem ,igranka bez prestanka smiley-laughing004.gif

Evo i mene koja se uključujem u temu... :)

Drago mi je da ljudi imaju pozitivno mišljenje o Vladanu. Ne želim da ga branim, niti opravdavam, ali jeste jako zauzet. Članovi koji ga duže na forumu imaju više iskustva, bolje ga poznaju, te tako i reaguju.

Nikola (Prolaznik) nema potrebe za ovakvim postovima sa željom da se sva prepiska briše. Bilo nam je drago da se upoznamo, međusobno komuniciramo i nadamo se da ovakvih prekih reakcija i brzih odluka više neće biti.

Veliki pozdrav! :ciao:

Dodatak:
Sa nekoliko poruka ste me pretekli... :(
Žao mi je što će Prolaznik biti udaljen sa foruma zbog neumesnog komentara.

Pozdrav svima!

Nemam ja potrebu da branim Vladana,to on moze i sam,ali moram da budem objektivan,jer mi je pomogao stvarno nesebicno.
A Prolaznik ce da odgovara za pretnje koje je izneo.

Nemam ja potrebu da branim Vladana,to on moze i sam,ali moram da budem objektivan,jer mi je pomogao stvarno nesebicno. A Prolaznik ce da odgovara za pretnje koje je izneo.
Za gulag sam se salio, to je na kontu ako dodjem na vlast na forumu satova, sto i sam znas, tako da dzabe pretish praznom puskom, a ako cemo posteno, ja sam se zezo da smirim situaciju a ti si nastavio da me provocirash, iako s tobom nemam nista, niti sam se prethodno uopste svadjao s tobom, prvi si poceo zato sam ti i reko onu psovku na kraju.Samo sam hteo jos ovo da kazem, i to bi bilo to.Zdravo svima.

Forumasice Helen(a),ne znam zasto si me prozvala,jer s tobom nisam imao nikakvu prepisku.
Da li ti to samo branis Prolaznike?

Đorđe, ne verujem da će se on ponovo vraćati.

U svakom slučaju, Nikola nam je uputio izvinjenje i otišao.

(Nadamo se da se i tebi izvinio).

Back