mizzy Active member Oct 9, 2015 #263 ^ Dobra kafa u još boljem društvu... MMario :thumbsup: Last edited: Oct 9, 2015
skydrummer New member Oct 9, 2015 #266 Kakva crna sramota. Nema toga kod ljubitelja satova. Slava, Omikron, Omega, Vostok... nije važno.
MMario Well-known member Oct 9, 2015 #267 lookic said: Sve i da sam mogao da se prijavim za druženje, bilo bi me sramota Click to expand... Daj ne govori to...samo se ti javi kada god si u prilici....za kafu smo uvek...(moze i cokolada, cevapi, gulas, marlboro)
lookic said: Sve i da sam mogao da se prijavim za druženje, bilo bi me sramota Click to expand... Daj ne govori to...samo se ti javi kada god si u prilici....za kafu smo uvek...(moze i cokolada, cevapi, gulas, marlboro)
lookic Member Oct 9, 2015 #269 MMario said: ....za kafu smo uvek...(moze i cokolada, cevapi, gulas, marlboro) Click to expand... I bre, pa vi nemate meru :lol: Na žalost, radno i ne radno vreme mi je takvo da sam "slobodan" pre podne, ali samo u krugu studentskog kampusa. Ako neko tad naiđe do Sonje ili u Mašinac na FTN-u, nek se javi. Molnija je spremna u džepu.
MMario said: ....za kafu smo uvek...(moze i cokolada, cevapi, gulas, marlboro) Click to expand... I bre, pa vi nemate meru :lol: Na žalost, radno i ne radno vreme mi je takvo da sam "slobodan" pre podne, ali samo u krugu studentskog kampusa. Ako neko tad naiđe do Sonje ili u Mašinac na FTN-u, nek se javi. Molnija je spremna u džepu.
MMario Well-known member Oct 17, 2015 #271 kaficu zamenila cedevita...lecenje, sinoc je bilo "napeto"...
krstin New member Oct 17, 2015 #272 Mario smanji malo sa slikama, ispasce da nas dvojica nista ne radimo, samo kafe ispijamo
jagos New member Oct 17, 2015 #274 Krstin se samo šalio.kako mogu jos i da rade pored ovoliko kafića,kafana,satova
MMario Well-known member Oct 17, 2015 #275 Gle, opce poznata stvar da se najbolji poslovi zavrsavaju u kafanama :thumbsup: