jedan New member Feb 9, 2016 #381 da ne bi samo Mmario slikao sat uz kafu, evo ću i ja, makar on cijele dane provodi na "kafi" i u birtiji...
da ne bi samo Mmario slikao sat uz kafu, evo ću i ja, makar on cijele dane provodi na "kafi" i u birtiji...
krstin New member Feb 12, 2016 #384 MMario said: Petkom uvek starovremenski i danas jedan "zguza" View attachment 120142 Click to expand... Bokte Mario pa ja mislio da je subota
MMario said: Petkom uvek starovremenski i danas jedan "zguza" View attachment 120142 Click to expand... Bokte Mario pa ja mislio da je subota
MMario Well-known member Feb 14, 2016 #386 dusan51 said: Lepo vreme pa zato plavoView attachment 120213 Click to expand... Kolega, krasan Squale :congrats:
dusan51 said: Lepo vreme pa zato plavoView attachment 120213 Click to expand... Kolega, krasan Squale :congrats:
milan zmaj New member Feb 19, 2016 #389 dusan51 said: Lepo vreme pa zato plavoView attachment 120213 Click to expand... Uh Dusane ovo bi voleo da vidim uzivo!!!
dusan51 said: Lepo vreme pa zato plavoView attachment 120213 Click to expand... Uh Dusane ovo bi voleo da vidim uzivo!!!
skydrummer New member Feb 22, 2016 #393 20 stepeni, sunčano a vas dvojica se zabili u zatvoren prostor. Izađite napolje u baštu, neće vam niko ukrasti satove.:lol:
20 stepeni, sunčano a vas dvojica se zabili u zatvoren prostor. Izađite napolje u baštu, neće vam niko ukrasti satove.:lol:
MMario Well-known member Feb 22, 2016 #394 skydrummer said: 20 stepeni, sunčano a vas dvojica se zabili u zatvoren prostor. Izađite napolje u baštu, neće vam niko ukrasti satove.:lol: Click to expand... ..pa jbg, bili smo mi na suncu dosta pa ozednili....zato smo i utekli na kafu i cedevitu
skydrummer said: 20 stepeni, sunčano a vas dvojica se zabili u zatvoren prostor. Izađite napolje u baštu, neće vam niko ukrasti satove.:lol: Click to expand... ..pa jbg, bili smo mi na suncu dosta pa ozednili....zato smo i utekli na kafu i cedevitu
Nenad Arandjelovic Active member Feb 25, 2016 #398 MMario said: kafica... View attachment 120610 Click to expand... Lepa je ovo bila kafica,i za oci i za nepca.
MMario said: kafica... View attachment 120610 Click to expand... Lepa je ovo bila kafica,i za oci i za nepca.