VLADAN P Super Moderator Staff member Oct 4, 2016 #663 Jagoše Promeni interesovanja. Poješće te mrak. Ništa,Mario,ništa... Jagoš se to samo šalio.
Dukin New member Oct 4, 2016 #665 jagos said: Hm.mario kafe satovi ruckovi.ko si ti u stvari i cime se bavis. Click to expand... Ja sam već odavno izjavio da ću kad porastem biti Mario...:w00t:
jagos said: Hm.mario kafe satovi ruckovi.ko si ti u stvari i cime se bavis. Click to expand... Ja sam već odavno izjavio da ću kad porastem biti Mario...:w00t:
MMario Well-known member Oct 4, 2016 #666 VLADAN P said: Jagoše Promeni interesovanja. Poješće te mrak. Ništa,Mario,ništa... Jagoš se to samo šalio. Click to expand... ..gotovo mu je sad...vec su se crni oblaci nadvili nad B.....znas onu staru??...sta je ubilo macku....?
VLADAN P said: Jagoše Promeni interesovanja. Poješće te mrak. Ništa,Mario,ništa... Jagoš se to samo šalio. Click to expand... ..gotovo mu je sad...vec su se crni oblaci nadvili nad B.....znas onu staru??...sta je ubilo macku....?
Prolaznik New member Oct 6, 2016 #669 @Mario Nadam se da nisam previse radoznao ki macka, al moram pitam koji je to Citizen levo s kompasom, model?? Last edited by a moderator: Oct 6, 2016
@Mario Nadam se da nisam previse radoznao ki macka, al moram pitam koji je to Citizen levo s kompasom, model??
MMario Well-known member Oct 6, 2016 #670 Prolaznik said: @Mario Nadam se da nisam previse radoznao ki macka, al moram pitam koji je to Citizen levo s kompasom, model?? Click to expand... ..Citizen Altichron...a ref broj tacan ne znam....mislim da je BN 4021-02E ali imas razne modele sve do BN 4026 - 09F
Prolaznik said: @Mario Nadam se da nisam previse radoznao ki macka, al moram pitam koji je to Citizen levo s kompasom, model?? Click to expand... ..Citizen Altichron...a ref broj tacan ne znam....mislim da je BN 4021-02E ali imas razne modele sve do BN 4026 - 09F
srdjanr Active member Oct 6, 2016 #673 Konačno domaća kafa u Bg-u. Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока