milan zmaj New member Mar 29, 2013 #21 Dragojlovic Darko said: U ovu moju kafu tesko da se nesto vidi, sto se tice prinove(ako mislis na sat ne na djecu) tesko para nemam a i da imam okle mi:lol: Click to expand... ) meni prinova stize za 15 dana )))
Dragojlovic Darko said: U ovu moju kafu tesko da se nesto vidi, sto se tice prinove(ako mislis na sat ne na djecu) tesko para nemam a i da imam okle mi:lol: Click to expand... ) meni prinova stize za 15 dana )))
Dragojlovic Darko New member Apr 15, 2013 #25 To je neka vecernja kafica mozda te uvati nesanica:lol:
Neša Super Moderator Staff member May 1, 2013 #27 Jeste da nije kafa, ali je bar kafanska atmosfera J.Springs i 'ladno pivo
Neša Super Moderator Staff member May 2, 2013 #28 E, danas je bilo sve po protokolu: J.Springs i kapućino
V vanjabg77 New member May 3, 2013 #29 Uz more... Uz more... Attachments 20130503_182551.jpg 191.3 KB · Views: 201
Mr D New member May 7, 2013 #31 Re: Uz more... zma, predivan GP Evo, gledam ga kao hipnotisan neko vreme i ne trepćem...
W Walter New member May 13, 2013 #33 Re: Uz more... Kafica uz bezvremensku ikonu Seiko 6105 - 8110 jedan od mojih najomiljenijih satova, verujte ima nesto u dizjnu ovog sata sto privlaci kao magnet, tek sad vidim zasto je ovaj model toliko trazen i omiljen kod kolekcionara u svetu !
Re: Uz more... Kafica uz bezvremensku ikonu Seiko 6105 - 8110 jedan od mojih najomiljenijih satova, verujte ima nesto u dizjnu ovog sata sto privlaci kao magnet, tek sad vidim zasto je ovaj model toliko trazen i omiljen kod kolekcionara u svetu !
RUS Moderator May 13, 2013 #34 Re: Uz more... Ne mogu da se odlucim da li je bolja kafa, sat ili slika. :thumbup:
tolarbo New member May 16, 2013 #35 Re: Uz more... Kafa popijena, ali setih se na kraju da uslikam za Nesinu temu SD
W Walter New member May 19, 2013 #36 Re: Uz more... Nije bitno sto je kafa popijena neka je uzdravlje vec je bitno da je fotka napravljena, i to je ovekoveceno !
Re: Uz more... Nije bitno sto je kafa popijena neka je uzdravlje vec je bitno da je fotka napravljena, i to je ovekoveceno !
tolarbo New member May 19, 2013 #37 Re: Uz more... Hvala Walter, evo jos jedne, opet sam se setio tek na kraju ..
tolarbo New member May 20, 2013 #39 Re: Uz more... Mnogo kafe, pritisak mi dizu samo satovi Inace kod vas u CG je mnogo bolja kafa nego ovde u Bg-u.
Re: Uz more... Mnogo kafe, pritisak mi dizu samo satovi Inace kod vas u CG je mnogo bolja kafa nego ovde u Bg-u.