Dragojlovic Darko New member May 20, 2013 #43 Re: Uz more... Costa Kafe:thumbsup:, a i sat je :thumbsup:. Pusenje lose uticne na zdravlje :thumbdn:
Re: Uz more... Costa Kafe:thumbsup:, a i sat je :thumbsup:. Pusenje lose uticne na zdravlje :thumbdn:
milan zmaj New member May 20, 2013 #44 Re: Uz more... Znas Darko....satovi vise uticu na moje zdravlje nego cigare ,da znas...jako loseeee
Dragojlovic Darko New member May 20, 2013 #45 Re: Uz more... Meni nekako satovi vise uticu na finansije ali i na zdravlje, ozbiljna je to bolest
W Walter New member May 20, 2013 #47 Re: Uz more... Lepo Lepo pijete kafu uz omiljene satove po koja cigareta to je zivot samo uzzdravlje produzite tako !
Re: Uz more... Lepo Lepo pijete kafu uz omiljene satove po koja cigareta to je zivot samo uzzdravlje produzite tako !
W Walter New member May 20, 2013 #48 iiii naravno fotke uz kafu obavezno, a za one koji nepiju kafu moze neka fotka uz pivo vino viski i rakiju ajde moze i neka fotka uz neki sokic !!!
iiii naravno fotke uz kafu obavezno, a za one koji nepiju kafu moze neka fotka uz pivo vino viski i rakiju ajde moze i neka fotka uz neki sokic !!!
23jewels Well-known member May 20, 2013 #49 Re: Uz more... Walter said: Kafica uz bezvremensku ikonu Seiko 6105 - 8110 jedan od mojih najomiljenijih satova, verujte ima nesto u dizjnu ovog sata sto privlaci kao magnet, tek sad vidim zasto je ovaj model toliko trazen i omiljen kod kolekcionara u svetu ! Click to expand... Walter bravo :adore:
Re: Uz more... Walter said: Kafica uz bezvremensku ikonu Seiko 6105 - 8110 jedan od mojih najomiljenijih satova, verujte ima nesto u dizjnu ovog sata sto privlaci kao magnet, tek sad vidim zasto je ovaj model toliko trazen i omiljen kod kolekcionara u svetu ! Click to expand... Walter bravo :adore:
vlax Member Jun 2, 2013 #50 Evo i mog skromnog doprinosa temi Attachments uploadfromtaptalk1370205806455.jpg 110.6 KB · Views: 156
lemi New member Jun 2, 2013 #51 vidi ti moje drugare uz šta piju kaficu....svaka čast zma i milane..... pritom i kafice izgledaju odlično.... Last edited by a moderator: Jun 2, 2013
vidi ti moje drugare uz šta piju kaficu....svaka čast zma i milane..... pritom i kafice izgledaju odlično....
Dragojlovic Darko New member Jun 3, 2013 #53 I jos da jednom slikaju kad je soljica puna nego vazda kad je prazna
SanelMNE New member Jun 3, 2013 #55 Ovu kafu smo Seastar i ja popili ranije ali se fotka uklapa u temu dok ne prebacim nove
SanelMNE New member Jun 3, 2013 #56 Re: Uz more... zma said: danas uz GP i kafenceto! View attachment 66470View attachment 66471 Click to expand... Zma kako da se odlijepim od monitora? Prelijep sat, a takodje i Zenith. Pravo blago!
Re: Uz more... zma said: danas uz GP i kafenceto! View attachment 66470View attachment 66471 Click to expand... Zma kako da se odlijepim od monitora? Prelijep sat, a takodje i Zenith. Pravo blago!
VLADAN P Super Moderator Staff member Jun 3, 2013 #58 Re: Uz more... Šta? Vi pijete kaficu uz jedan sat ? Ne shvatam ja to... Attachments DSC01562.jpg 336 KB · Views: 338
GIvan New member Jun 3, 2013 #60 Re: Uz more... VLADAN P said: Šta? Vi pijete kaficu uz jedan sat ? Ne shvatam ja to... Click to expand... ..."ciko, jel' sav taj lebac tvoj ?"...
Re: Uz more... VLADAN P said: Šta? Vi pijete kaficu uz jedan sat ? Ne shvatam ja to... Click to expand... ..."ciko, jel' sav taj lebac tvoj ?"...