Shmizla Administrator Staff member Jun 3, 2014 #122 Vidim ja palo neko lepo druženje! Uživajte! Pozz!
mizzy Active member Feb 11, 2015 #126 @MMario&krstin bravo momci :congrats:, ni nemojte ništa raditi kad Vam je Bog dao!
VLADAN P Super Moderator Staff member Feb 11, 2015 #127 krstin said: samo kafenisemo ] Click to expand... Sreća da ne pijete NANU
arch_m New member Feb 11, 2015 #129 S kafe na kafu, zivot na visokoj nozi... To je taj dzet set, spletke, intrige. A sta se i ja zalim... danas je dan k'o da su se svi u firmi dogovorili da niko nista ne radi, ili ako vec radi, da grijesi...
S kafe na kafu, zivot na visokoj nozi... To je taj dzet set, spletke, intrige. A sta se i ja zalim... danas je dan k'o da su se svi u firmi dogovorili da niko nista ne radi, ili ako vec radi, da grijesi...
MMario Well-known member Feb 11, 2015 #130 arch_m said: S kafe na kafu, zivot na visokoj nozi... To je taj dzet set, spletke, intrige. Mi mladi momci mozemo tako Click to expand...
arch_m said: S kafe na kafu, zivot na visokoj nozi... To je taj dzet set, spletke, intrige. Mi mladi momci mozemo tako Click to expand...
MMario Well-known member Feb 19, 2015 #136 wtf, samo ja drzim ovu temu....i normalno drugi kais poslepodne sky i MMario na kafici