R Ralesd New member Mar 22, 2016 #501 Kolege sutra sam u bg i imacu vremena od pola dvanaest pa na dalje ako je neko zainteresovan za kaficu
Kolege sutra sam u bg i imacu vremena od pola dvanaest pa na dalje ako je neko zainteresovan za kaficu
MMario Well-known member Mar 22, 2016 #502 Elvedin; Zar muske ne drzis preko puta? Ili je to zbog fenomenalnog Sinn-a danas izuzetak? :no:[/QUOTE said: ..I bio je prekoputa Click to expand...
Elvedin; Zar muske ne drzis preko puta? Ili je to zbog fenomenalnog Sinn-a danas izuzetak? :no:[/QUOTE said: ..I bio je prekoputa Click to expand...
MMario Well-known member Mar 23, 2016 #506 ^.. ma sumnjiv si ti meni.....sam pa sam...a slikao sa nekim "tudjim" mobilnim.....
dusan51 New member Mar 26, 2016 #511 Nenad Arandjelovic said: Jedna lagana kafica uz VE.️ Click to expand... Koga si to video u kaficu Vidim, digla ti se ona stvar na kopci:lol:
Nenad Arandjelovic said: Jedna lagana kafica uz VE.️ Click to expand... Koga si to video u kaficu Vidim, digla ti se ona stvar na kopci:lol:
Larosa New member Mar 27, 2016 #517 MM300 no 1 ali pod hitno drugu narukvicu, čelik ili bar Nato (ova mu ne stoji nikako) :nono: