MMario Well-known member Apr 2, 2016 #524 kolega anpi...ovo je PO.... Omege na kafici br.1 ..kafica br.2...Omege iste, lokacija druga ..kafica br.3, Omege iste...lokacija treca
kolega anpi...ovo je PO.... Omege na kafici br.1 ..kafica br.2...Omege iste, lokacija druga ..kafica br.3, Omege iste...lokacija treca
Elvedin Well-known member Apr 3, 2016 #526 Nema kafane bez kariranih stolnjaka. Bar nekada bilo, sada ne znam. Godinama nisam usao u neku.
BANDIDO New member Apr 3, 2016 #527 MMario treba da objavljuje samo slike iz kafana ostale pokušaje ćemo banovati.Komesar za kulturno zabavni život,pozz uživaj.
MMario treba da objavljuje samo slike iz kafana ostale pokušaje ćemo banovati.Komesar za kulturno zabavni život,pozz uživaj.
MMario Well-known member Apr 3, 2016 #528 ..ma jel' vidite vi svi da je kolega RUS vise u kafani od mene....
veberz New member Apr 3, 2016 #529 MMario said: ..ma jel' vidite vi svi da je kolega RUS vise u kafani od mene.... Click to expand... I treba. Kafana je zdravo dobra stvar.
MMario said: ..ma jel' vidite vi svi da je kolega RUS vise u kafani od mene.... Click to expand... I treba. Kafana je zdravo dobra stvar.
Dukin New member Apr 4, 2016 #530 veberz said: I treba. Kafana je zdravo dobra stvar. Click to expand... Kao malog me otac učio da ne postoji problem koji 4 čovjeka za kafanskim stolom ne mogu riješiti i završiti... I dan danas se držim tog pravila i mogu vam reći da sam se mnogoooo puta uvjerio u tačnost tog podučavanja..
veberz said: I treba. Kafana je zdravo dobra stvar. Click to expand... Kao malog me otac učio da ne postoji problem koji 4 čovjeka za kafanskim stolom ne mogu riješiti i završiti... I dan danas se držim tog pravila i mogu vam reći da sam se mnogoooo puta uvjerio u tačnost tog podučavanja..
Nenad Arandjelovic Active member Apr 7, 2016 #533 Jos jedna kafica,malo dalje od kuce.️ Sent from my iPhone using Tapatalk