Kafica uz odlične satove...

Kafica uz Swatch.☕
b23216fd6609264de0002bb1348c1538.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

elvedine, bi ja i cesce al' su me "napadali" da samo kafenisem pa ja proredio malo....;), (svaku 5-tu kafu postam)...al' pravo da ti kazem neki put bas i volim sam popiti kafu s mirom (ne s Mirom)....

uploadfromtaptalk1460373478329.jpg
Elvedine, zamisli da se tu uslikas sa nekom, ne bi zena i tasta vise pite razvlacle, nego bi oklagija zavrsila ne drugom mestu. Mario je Premiership, njemu ne sme niko nista...

Last edited:
Eh sta sam ja kafica ispio bas sa Mirom... ali bilo pa proslo. :man_in_love: Sada su jutarnje vecinom s'mirom sem kada je zena druga smena. :)

Po pitanju drustva isti smo, cak sta vise kada bih stavio sat na sto da slikam... a poneku kafu preko dana stvarno volim popiti sam. Bas volim.
Piksi, u igraonici sam trenutno, vecinom zene oko mene, radnice... a ja slikam satove i lajkujem slike istih. E moj Elvedine... :banghead:

Last edited:
A sta cemo kada nam u Januaru 2017. poskupe cigare duplo i zabrane da pusimo na svim javnim mestima? :dontknow:

Vala Nenade ima velike istine u tome sto kazes. Pusac sam, ali... mozda jednog dana ako Bog da necu biti vise.

Back