lookic Member Apr 21, 2016 #561 Danas sam do 13h na sajmu građevinarstva, pa ako ima neki "satoman" raspoložen za kafu, nek se javi.
Nenad Arandjelovic Active member Apr 26, 2016 #567 Malo VE,prinova da odmori.️ Sent from my iPhone using Tapatalk
Nenad Arandjelovic Active member May 3, 2016 #572 Jedan mix uz odlicne satove.️ Sent from my iPhone using Tapatalk
S Saruman New member May 7, 2016 #575 Kafa sa kolegom Mmario-om, kojim se zahvaljujem na lepom prijemu i prosirenju mog skromnog znanja o satovima. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Attachments uploadfromtaptalk1462633725431.jpg 65.7 KB · Views: 133
Kafa sa kolegom Mmario-om, kojim se zahvaljujem na lepom prijemu i prosirenju mog skromnog znanja o satovima. Sent from my LG-D855 using Tapatalk
MMario Well-known member May 12, 2016 #577 ovaj kolega Larosa mi uvek kuka kako njegovi satovi ispadnu losiji od mojih.....(ja mu kazem da mora kupiti pravi sat pa ce i fotke biti ok)
ovaj kolega Larosa mi uvek kuka kako njegovi satovi ispadnu losiji od mojih.....(ja mu kazem da mora kupiti pravi sat pa ce i fotke biti ok)
Elvedin Well-known member May 12, 2016 #578 Moje skromno misljenje da njegov sat nema greske nego ti objektiv vise usmeris ka tvom satu. Mada Breitling je Breitling. :thumbsup:
Moje skromno misljenje da njegov sat nema greske nego ti objektiv vise usmeris ka tvom satu. Mada Breitling je Breitling. :thumbsup:
Larosa New member May 12, 2016 #579 Evo vidiš, skontali ljudi u čemu je fora, provaljen si stari :flapper: Nego sitan mi nešto ovaj tvoj Braja, jel to lady model? :lol:
Evo vidiš, skontali ljudi u čemu je fora, provaljen si stari :flapper: Nego sitan mi nešto ovaj tvoj Braja, jel to lady model? :lol:
MMario Well-known member May 12, 2016 #580 ..jeste, jeste....satic za plicak....a bome i za momke....280gr...nije za ove sto nose plastikanere :flapper:
..jeste, jeste....satic za plicak....a bome i za momke....280gr...nije za ove sto nose plastikanere :flapper: