skydrummer New member Jan 14, 2017 #741 Nista Rolex, Braja, Omega. Taunus uneo si ozbiljne promene u novosadske kafice.:thumbsup:
MMario Well-known member Jan 14, 2017 #742 ..ma uhvatio me na prepad...ne najavljeno stigao u Tinku...
М Милан Милановић Banned Jan 14, 2017 #743 hehe Mario ti si pravi pravcati primer bahate omladine, skupi satovi, cigare, upaljači ali i primer omladine koja ima šlifa :lol:
hehe Mario ti si pravi pravcati primer bahate omladine, skupi satovi, cigare, upaljači ali i primer omladine koja ima šlifa :lol:
VLADAN P Super Moderator Staff member Jan 14, 2017 #745 MMario said: View attachment 128696 Click to expand... Kakav je ono upaljač? Benzinac ili ...?
taunus Well-known member Jan 15, 2017 #746 Nema upaljaca na slici.Elektronska cigara,ako mislimo na isto.
taunus Well-known member Jan 15, 2017 #748 skydrummer said: Nista Rolex, Braja, Omega. Taunus uneo si ozbiljne promene u novosadske kafice.:thumbsup: Click to expand... U jednu ruku mi je zao (ne posedujem nista od navedenog).Gral mi je jedna oficirska Omega reizdanje limitirano.A opet drago mi je,da se ne stvaraju tu neki klanovi...:lol:
skydrummer said: Nista Rolex, Braja, Omega. Taunus uneo si ozbiljne promene u novosadske kafice.:thumbsup: Click to expand... U jednu ruku mi je zao (ne posedujem nista od navedenog).Gral mi je jedna oficirska Omega reizdanje limitirano.A opet drago mi je,da se ne stvaraju tu neki klanovi...:lol:
VLADAN P Super Moderator Staff member Jan 15, 2017 #749 taunus said: Nema upaljaca na slici.Elektronska cigara,ako mislimo na isto. Click to expand... Vid' ti tehnike što je napredovala! :w00t: PS- Naravno da mislimo na isto :flowers: Last edited: Jan 15, 2017
taunus said: Nema upaljaca na slici.Elektronska cigara,ako mislimo na isto. Click to expand... Vid' ti tehnike što je napredovala! :w00t: PS- Naravno da mislimo na isto :flowers:
Nenad Arandjelovic Active member Feb 22, 2017 #760 VE i dobro drustvo. Sent from my SM-G920F using Tapatalk