Nenad Arandjelovic Active member Aug 6, 2017 #841 Swatch Retrograde i Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Nenad Arandjelovic Active member Aug 13, 2017 #844 Druzenje sa kolegom Milanovicem. Sent from my SM-G920F using Tapatalk
М Милан Милановић Banned Aug 13, 2017 #845 zadovoljstvo je piti piće sa takvim poznavaocem horologije
Petar012 New member Aug 13, 2017 #846 Милан Милановић said: zadovoljstvo je piti piće sa takvim poznavaocem horologije Click to expand... Slušaj čoveka pa i ti da naučiš nešto Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Милан Милановић said: zadovoljstvo je piti piće sa takvim poznavaocem horologije Click to expand... Slušaj čoveka pa i ti da naučiš nešto Sent from my Mi-4c using Tapatalk
М Милан Милановић Banned Aug 13, 2017 #847 on je moj đak inače ali neke stvari i dalje radi pogrešno, a to je da pogrešno nosi sat, pogrešnih dimenzija, na pogrešnim kaiševima Petar012 said: Slušaj čoveka pa i ti da naučiš nešto Sent from my Mi-4c using Tapatalk Click to expand...
on je moj đak inače ali neke stvari i dalje radi pogrešno, a to je da pogrešno nosi sat, pogrešnih dimenzija, na pogrešnim kaiševima Petar012 said: Slušaj čoveka pa i ti da naučiš nešto Sent from my Mi-4c using Tapatalk Click to expand...
Petar012 New member Aug 13, 2017 #848 Da li radi pogrešno? Ili ne radi kao ti? Aha! Sent from my Mi-4c using Tapatalk