Larosa New member Oct 25, 2017 #884 Glasam da se don Albertu dodeli titula "Član koji najviše voli svoj sat" jer ja još nisam video da neko isti sat postavlja toliko puta kao on, to mora da je velika ljubav. Čestitam don Albertu i njegovom satu :congrats:
Glasam da se don Albertu dodeli titula "Član koji najviše voli svoj sat" jer ja još nisam video da neko isti sat postavlja toliko puta kao on, to mora da je velika ljubav. Čestitam don Albertu i njegovom satu :congrats:
Nenad Arandjelovic Active member Nov 12, 2017 #888 Swatch Retrograde Sent from my SM-G920F using Tapatalk
milan zmaj New member Nov 22, 2017 #892 Doduse ne vidi se kafica ali bila je Послато са SM-J510F уз помоћ Тапатока
eee Super Moderator Staff member Nov 26, 2017 #895 Na ovoj slici U1 izgleda najmanje . Kakav je u poredjenju sa ostalima sa slike? Nekako mi deluje nemoguce da je manji od Longines-a Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Na ovoj slici U1 izgleda najmanje . Kakav je u poredjenju sa ostalima sa slike? Nekako mi deluje nemoguce da je manji od Longines-a Sent from my SM-A310F using Tapatalk
lookic Member Nov 26, 2017 #896 Ka bih rekao da su sva tri (sem Prometeja) ili istog precnika ili je razlika 1mm.
eee Super Moderator Staff member Nov 26, 2017 #897 Pa da, kad pogledas sliku ispada tako. A U1 je 44, Longines 41. Omega mislim 42. Cak mi zbog bezela U1 izgleda mrvu manje od ostalih Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Pa da, kad pogledas sliku ispada tako. A U1 je 44, Longines 41. Omega mislim 42. Cak mi zbog bezela U1 izgleda mrvu manje od ostalih Sent from my SM-A310F using Tapatalk