Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Apr 7, 2011 #1 Moja statistika je sledeca: Likes Received (8) Likes Given (38) Kako izgleda vasa statistika?
sima hrabri Moderator Apr 7, 2011 #2 'vako pise kod mene: Likes Received (48) Likes Given (52) inace, da iskoristim priliku da kazem da je ovaj sistem lajkovanja vrlo, vrlo pametna, korisna i prakticna implementacija... :top: i mislim da ce se tek za nekoliko meseci pokazati njega funkcionalnost...!
'vako pise kod mene: Likes Received (48) Likes Given (52) inace, da iskoristim priliku da kazem da je ovaj sistem lajkovanja vrlo, vrlo pametna, korisna i prakticna implementacija... :top: i mislim da ce se tek za nekoliko meseci pokazati njega funkcionalnost...!
ANGEL II New member Apr 7, 2011 #3 Simo, bežiš dosta! :lol: Likes Received (20) Likes Given (20) I meni je super ovo lajkovanje:ciao:
sima hrabri Moderator Apr 7, 2011 #4 ma, dzaba mi, kad nema nikakve nagrade! samo za slavu radim! :laugh:
ANGEL II New member Apr 7, 2011 #5 sima hrabri said: ma, dzaba mi, kad nema nikakve nagrade! samo za slavu radim! :laugh: Click to expand... Za slavu treba raditi! Last edited: Apr 7, 2011
sima hrabri said: ma, dzaba mi, kad nema nikakve nagrade! samo za slavu radim! :laugh: Click to expand... Za slavu treba raditi!
ANGEL II New member Apr 7, 2011 #7 sima hrabri said: za slavu i otadzbinu! Click to expand... :lol: sve će to narod pozlatiti, ne brini se ništa!
sima hrabri said: za slavu i otadzbinu! Click to expand... :lol: sve će to narod pozlatiti, ne brini se ništa!
tolarbo New member Apr 8, 2011 #10 Likes Received (17) Likes Given (22) Ja sam ih imao puno, ali mi ih neko uzeo. Mora da je Sima, nema ko drugi.. Last edited: Apr 8, 2011
Likes Received (17) Likes Given (22) Ja sam ih imao puno, ali mi ih neko uzeo. Mora da je Sima, nema ko drugi..
tolarbo New member Apr 29, 2011 #12 Da se pohvalim i zahvalim drugarima, videh sada da sam presao stotku: Likes Received (101) Likes Given (76)
Da se pohvalim i zahvalim drugarima, videh sada da sam presao stotku: Likes Received (101) Likes Given (76)