Koje automobile voze ljubitelji satova ?

, ali opet svi volimo po gasu....
Volim i ja.
U tome je ceo fazon...
Svašta mi volimo ali smo kroz civilizovanje naučili da svoje porive kontrolišemo.

Malo šta je tako zabavno kao brza vožnja.
Kao i svaki drugi ekstremni sport i ovaj ima svoje ''terene''
Saobraćajnice nisu teren.

Fale joj propisne chicane i carouselle cini mi se, ali nije ni losa... lici na Silverstone pomalo. A imas i pregrst poljoprivrednih kultura za izletanje xD

Prva slika ne radi a druga je pretamna... na osnovu table cu zakljuciti da je Mercedes G, da ne kazem Puh :D

Oni su fensi i sve, ali nisu nesto previse za zabavu... osim ako nije offroad... i ako nije G55 AMG sa V8 i 550 konja :D

Sent from my XT530 using Tapatalk 2

A nema sta, vozio sam jedan malo stariji model. Unutra je sve to grubo, kockasto, kruto ali nema greske. Stabilan, a ima i "faktor zastrasivanja", pogotovo ako ste kratko osisani i preferirate odela :D

Prva slika ne radi a druga je pretamna... na osnovu table cu zakljuciti da je Mercedes G, da ne kazem Puh :D

Oni su fensi i sve, ali nisu nesto previse za zabavu... osim ako nije offroad... i ako nije G55 AMG sa V8 i 550 konja :D

Ne ne, Jeep Wrangler YJ, 4.0L high output

Prva slika, nadam se da sad radi...

uploadfromtaptalk1389350899610.jpg

Last edited by a moderator:
U njemackoj nista jer tu vozim paciklo :D i vlakove. Cak stovise, ovdje ne mogu zamisliti imati auto... A kuci.. dosta... Jeep trosi 18/100 kad je dobre volje, merc 13

Ovdje uz Nizozemsku je ravno do mora... Nema brda u krugu 200 km.. ali ima par autica oko mog stana u koje sam se zaljubio na prvi pogled...

View attachment 83531

View attachment 83532

uploadfromtaptalk1389354223488.jpg

uploadfromtaptalk1389354254008.jpg

Uf

Ma da, kao ne prolazi norme... Ali ej, stavi novi 2,4 tdi motor u njega pa cemo vidjeti... Sve se bojim da je to show, izbacit ce ga za par godina u novom obliku, plasticnog i zaobljenijeg...

uploadfromtaptalk1389371647672.jpg

Hjaooo

Back