Koje automobile voze ljubitelji satova ?

Vladane imao si i BMW 525i, imaš li neku njegovu sliku i ispričaj nam iskustvo neko sa njim.

Gesendet von meinem SM-A556B mit Tapatalk
Kad sam ja vozio BMW-a fotoaparati su tek bili u povoju.:)
Nemam ni jednu fotku.

Iskustvo?
Originalni motor je BAŠ trošio. Onda sam došao na genijalnu ideju da mu ubacim manji motor. Kupim polovan BMW-ov motor od 2000 kubika,naručim delove iz Nemačke, platim majstora da uradi punu generalku, montiramo ga u Peticu i onda svatim da kardan mora da se produži!!!
To tada niko nije radio sa garancijom tako da sam morao da ga prodam.
Glupo,a?
Malo opravdanje mi je da sam tad imao 21-22 godine.
Inače,posle njega sam kupio Peglicu! 😎

Vladane imao si i BMW 525i, imaš li neku njegovu sliku i ispričaj nam iskustvo neko sa njim.

Hvala za aleko. Trenutno jurim Ladu 2105 ili 2107 za svaki dan da vozim, mnogo me privlači taj auto. Aleka nema nijednog jedinog nigde na oglasima pa moram da odustanem od njega.

Ovakva kao sa slike. Opasna...
80ebd963d6eb11dc53ef76ae9912b0a9.jpg

Gesendet von meinem SM-A556B mit Tapatalk
Поздрав
возио сам овакву ладу, марин плаве боје. Стално су ми крали бензин и обавезно ми узму и затварач резервоара. Највише због тога сам је заменио. И аудији беже од тебе јер су свесни озбиљних последица ако приђу на небезбедну раздаљину.

Jocke.
Daj malo detalja.
Otkada ga imaš?
Jesi li ga ti sređivao?
Траби тек треба да се мало среди. Иначе регуларно регистрован и одржаван и све оригинално. Добио сам у пакету и гајбицу са свим гумицама за ремонт кочионих цилиндара, резервне прекидаче, стоп лампе, лонац ауспуха са дуплим зидом јер тако ради грејање и канистер од 25л.
Иначе ауто је породично наслеђе, женин деда (напунио 98 годину) до скоро га је возио али више не чује добро и решио да га прода, ја се понудио и сада је привилеговани члан ауто парка јер једини спава у сувој и топој заједничкој гаражи.20230403_210631.jpg

Nikad prežaljena .I danas se pitam ,zašto sam je prodao?

Sent from my SM-A266B using Tapatalk
Moj prvi auto, "Peglica" 126p bež boja. 😟😍Kupljena nova i vožena 4 godine, prešao sa njom oko 110.000 km bez ikakvih problema, sam je održavao i bio prezadovoljan sa njom.
Uh, davno beše, gde sve nisam stigao sa njom. Naviru sećanja, još ću se i rasplakati.🥲
I nakon toliko godina me supruga povremeno vrati u prošlost i sa setom konstatuje da nam na njoj ništa nije smetalo i nedostajalo, bitno je bilo samo da se prevezemo i da stignemo tamo gde smo naumili.
Još uvek ne može da shvati i da se načudi, kako sam uopšte zbog svojih gabarita mogao da se spakujem u tako mali auto.
Iskren da budem, ni meni nije jasno kako.🤔🤣😂

Back